Sestdien, 2. martā, Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē norisināsies Latvijas Airēšanas Federācijas organizēts sporta pasākums, kurā uz iekštelpas airēšanas trenažieriem dažādu augstskolu studenti sacentīsies gan komandās, pārstāvot savu skolu, gan individuāli.

Šāds Latvijas Airēšanas Federācijas rīkots pasākums notiks 2. reizi, bet šoreiz tas notiks sadarbībā ar Latvijas Universitātes sporta centru. Pasākuma ietvaros notiks gan komandu braucieni, kuros komandām būs jāveic 500m(priekšbraucienā) un 250m(finālā) distances, gan individuāli braucieni(1000m distance), kurā katram studentam būs iespēja pārbaudīt savas spējas uz vispārattīstošajiem airēšanas trenažieriem.

Ņemot vērā, ka pasākumu atbalsta Latvijas Universitātes sporta centrs, Universitātes studenti individuālajā disciplīnā tiks vērtēti arī atsevišķi, un trīs labākie tiks pie īpaši Latvijas Universitātes Sporta centra sarūpētām balvām.

Latvijas Universitātes Sporta centrs aicina pieteikties gan tos studentus, kas vēlas pārstāvēt Latvijas Universitātes godu 4 cilvēku komandā, gan tos, kas vēlas individuāli cīnīties par vērtīgām balvām un pārbaudīt savus spēkus uz vispārattīstošajiem airēšanas trenažieriem. Lai pieteiktos, līdz 23. februāra plkst. 23:59 sūti e-pastu uz sports@lu.lv ar savu vārdu, uzvārdu un disciplīnu(komandā vai individuāli), kurā vēlies piedalīties.

Latvijas Universitātes studentiem dalība pasākumā ir bez maksas.

Sacensību nolikums

Dalīties