12.oktobrī Lietuvā norisinājās Starptautiskā “Danes” regate akadēmiskajā airēšanā. Savus spēkus šoreiz pārbaudīja divi Latvijas Universitātes studenti un Duālās karejras sportisti – Laura Pohevica un Patriks Strazds.

3000 metru garajā distancē Laura Pohevica izcīnīja godpilno 2.vietu ar rezultātu 14 minūtes un 33 sekundes. Savukārt, Patriks Strazds MIX grupas 1000 metru distancē izcīnīja 1. vietu ar laiku 3.14min. Šajās sacensībās Patriks startēja kopā ar Kristīni Bumbieri. 

Laura atzīst, ka vēlējās startēt lielākā konkurencē: "Sacensībās izcīniju 2.vietu. Sajūtas divējādas. No vienas puses, man ir prieks, ka spēju izcīnīt 2.vietu. No otras puses, tas prieks nav tik liels, jo šogad salīdzinoši ar citiem gadiem, bija ļoti maza konkurence un man gribējās sevi pierādīt starp vairākām sportistēm. Kopumā esmu gandarīta pabeigt sezonu ar otro vietu. Zinu pie kā būs jāpiestrādā ziemā, lai sasniegtu nospraustos mērķus nākamajai vasarai.”  

Patrikam šīs sacensības bija jauna pieredze: "Tās bija šīs sezonas beidzamās ūdens sacensības. Tagad uzsāksim treniņus un dzīvi iekštelpās. Šīs sacensības bija citādākas, kā parasti, jo startēju divniekā ar vēl nebijušu pārinieku - Kristīni Bumbieri. Sacensībās bija jālīkomo pa 1km distanci ar atsevišķiem startiem. Par spīti komunikācijas kļūdām ar starta tiesnešiem - sacensību brauciens bija izcils! Mēs uzvarējām, otrās vietas ieguvēji atpalika no mums pa 7.16 sekundēm. Kopumā ļoti veiksmīgas sacensības - pozitīvs sezonas noslēgums. Brīnišķīgi!"

Sveicam! 

Dalīties