5.oktobrī Jūrmalā norisinājās Latvijas Republikas airēšanas čempionāts garajā distancē, kas bija sezonas noslēguma sacensības. Uz starta līnijas stājās divi Latvijas Universitātes studenti un Duālās karejras sportisti – Laura Pohevica un Patriks Strazds.

Apmēram četrus kilometrus garajā distancē, kurā startēja 19 dalībnieki, Patriks ierindojās 2.vietā ar rezulātu 13:57min no 1.vietas ieguvēja atpaliekot nedaudz vairāk kā sešas sekundes. Laura Pohevica veicot 3,5 kilometru garu distanci finišēja ar trešo labāko laiku desmit dalībnieču konkurencē. Lauras laiks finišā bija 15:50.6min.

Laura atzīst, ka lieliskajam rezultātam atdeva visus sasvus spēkus: “Šogad šīs sacensības neierasti notika rudenī jau uz sezonas beigām, parasti LR čempionāts garajā distancē notiek pavasarī un ir jāveic 6km distance. Šogad tie bija aptuveni 3,5km. Kopumā par sacensību rezultātu esmu apmierināta. Distancē jutos ļoti labi un darīju visu, kas bija manos spēkos, kas veiksmīgi rezultējās ar 3.vietu. Tagad vēl atlikušas pēdējās sezonas sacensības uz ūdens Lietuvā un tad jau sāksies ziemas sezonas darbs.”

Sveicam!

Dalīties