Foto: Anita Stukāne

5.oktobrī “Latvijas Universitāte/FS Masters” florbola komanda devās izbraukumā, lai aizvadītu spēli pretī “SK Slampe/Zevid/Irlava”. Pagarinājumā “LU/FS Masters” piekāpties mājiniekiem ar rezultātu 10 pret 9. 

Spēles rezultātu 5.minūtē atklāja Renārs Liepiņš (Valdis Valters Vanags) no universitātes komandas, kā arī nākamais vārtu guvums bija par labu “LU/FS Masters”, Maksis Klūga (Valdis Valters Vanags) guva 2.vārtus. Astotajā minūtē trešos spēles un viesu komandas vārtus, šoreiz gan vairākumā, guva Renārs Liepiņš (Nikolass Burbo). Četras minūtes vēlāk Nikolass Burbo (Artemijs Smirnovs) veiksmīgi raidīja metienu pretinieku vārtos un nodrošināja “LU/FS Masters” stabilu vadības pozīciju ar rezultātu 0 pret 4. Beidzot arī mājinieki atklāja savu spēles rezultātu un atspēlēja vienu vārtu guvumu, taču tas nebija uz ilgu. Pirmās trešdaļas 13.minūtē “LU/FS Masters” spēlētājs Gustavs Liekniņš (Dāvids Cimža) atguva zaudētos vārtus un pirmo trešdaļu noslēdza ar rezultātu 1 pret 5.

Pēc nelielās pazues 1.vārtu guvums arī bija par labu “LU/FS Masters” komandai, kad Valdis Valters Vanags (Artemijs Smirnovs) izrāva komandu vēl lielākā vadībā. 24.minūtē Renārs Liepiņš lieliskā sadarbībā ar Valdi Valteru Vanagu guva komandas septītos vārtus. 22 sekundes vēlāk mājinieki guva lielisko iespēju, lai raidītu bumbiņu vārtos un lai nedaudz atgūtu zaudēto rezultātu. Rūdolfs Drevinskis (Artis Leimanis) nodrošināja, ka prieki nav gari, 28.minūtē “LU/FS Masters” guva astotos vārtus. Neilgi pēc tam ar lielisko vārtu guvumu izcēlās “SK Slampe/Zevid/Irlava” florbola komanda, rezultāts šajā brīdī bija 3 pret 8 viesu labā. Neilgi pirms trešdaļas beigām Artis Leimanis (Gustavs Liekniņš) guva devītos vārtus “LU/FS Masters” labā,  taču noslēdzošos vārtus šajā trešdaļā guva mājinieki. Otrā trešdaļa noslēdzās ar iespaidīgu rezultāta starpību četri pret deviņi universitātes komandas labā.

Noslēdzošajā trešdaļā veiksmi piemeklēja “SK Slampe/Zevid/Irlava” komandu. Viņi guva piecus vārtus visas trešdaļas laikā, kas ļāva izlīdzināt rezultātu līdz neizšķirtam, 9:9. Lieliskais iesākums “Latvijas Universitāte/FS Masters” komandai neļāva izvairīties no spraigās cīņas, kas noveda pie pagarinājuma. Pagarinājuma 64.minūtē vārtus guva mājinieki un spēle noslēdzās ar rezultātu 10 pret 9 “SK Slampe/Zevid/Irlava” labā.

Labākais spēlētājs “LU/FS Masters” rindās tika atzīts trīs vātru guvējs Renārs Liepiņš. Ar četriem punktiem (1+3) izcēlās Valdis Valters Vanags. Vienus vārtus un vienu rezultātīvu piespēli guva Artis Leimanis, Gustavs Liekniņš un Nikolass Burbo. Divas rezultātīvas piespēle sniedza Artemijs Smirnovs, taču viens vārtu guvums ir Maksim Klūgam un Rūdolfam Drevinskim. Ar vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Dāvids Cimža.

Nākamo spēli 12.oktobrī “LU/FS Masters” aizvadīs izbarukumā pret komandu “Bauksa”.

Dalīties