Foto: Toms Grīnbergs, LU Komunikācijas departaments

Latvijas Universitātes (LU) Profesionālās pilnveides akadēmija (PPA) ir uzsākusi savu darbību, lai sniegtu sabiedrībai mūsdienīgas un kvalitatīvas iespējas pilnveidot prasmes un kompetences, kas atbilst mūsdienu darba tirgus prasībām, uzņēmumu vajadzībām un sabiedrības interesēm.

Profesionālās pilnveides akadēmijai ir nozīmīga loma zināšanu sabiedrības veidošanā Latvijā, apvienojot akadēmisko izcilību ar nozaru labo praksi un stiprinot LU līdera reputāciju mūžizglītības jomā.  

"Mēs uzskatām, ka izglītība ir atslēga gudru, brīvu un viedu cilvēku attīstībai, kuri veido labklājīgu vidi plaukstošai Latvijai," uzsver akadēmijas direktore Irina Bausova.  

LU PPA mērķis ir stiprināt Latvijas tautsaimniecību, pilnveidojot profesionāļus, kuri spēj risināt mūsdienu izaicinājumus un veicināt valsts ilgtspējīgu attīstību.  

LU Profesionālās pilnveides ceļvedis sniedz dalībniekiem iespēju izvēlēties sev vispiemērotāko mācību programmu vai tālmācības kursu, kas atbilst viņu profesionālajiem mērķiem un interesēm. LU PPA izgaismo aktuālās darba tirgus jomas un atbilstošas profesionālās pilnveides iespējas digitālajā un klātienes vidē. 

Būtiska LU PPA sastāvdaļa ir LU Draugu klubs, kas piedāvā iespēju kļūt par daļu no plašas profesionālās kopienas. Klubā iespējams veidot kontaktus, dalīties pieredzē, piedalīties dažādos pasākumos un saņemt aktuālu informāciju par darba tirgus tendencēm. LU Draugu klubs ir lieliska platforma tīklošanās un savstarpēja atbalsta veicināšanai ceļā uz profesionālo izaugsmi. 

LU Profesionālās pilnveides akadēmija aktīvi sadarbojas ar LU struktūrvienībām un fakultātēm, izglītības un pētniecības iestādēm, Eiropas Savienības fondiem, valsts un pašvaldību iestādēm, kā arī sabiedriskajām un profesionālajām organizācijām gan Latvijā, gan ārvalstīs.  

 

Dalīties