Vai vēlies piedalīties aizraujošos universitātes pasākumos, ielūkoties aizkulisēs un doties skolu vizītēs, lai uzrunātu topošos studentus? Tev ir iespēja kļūt par Latvijas Universitātes vēstnesi! Piesakies līdz 1. oktobrim un veidosim LU stāstu kopā!

Kā vēstnesis, tu būsi LU seja un balss, stāstot jauniešiem par savu pieredzi, studiju iespējām un dzīvi Latvijas Universitātē. Tava pieredze var kļūt par iedvesmu citiem!  

LU vēstnešiem tiks dota iespēja aktīvi līdzdarboties studentu piesaistes pasākumos – vidusskolu vizītēs visā Latvijā un citās aktivitātēs, kas norisināsies gan klātienē, gan attālināti.  

Vēstnešu programma ļaus paplašināt redzesloku, gūt pieredzi, uzstājoties publikas priekšā, kā arī uzlabot komunikācijas prasmes. Tā būs lieliska iespēja arī pašam labāk iepazīt Universitāti un izmantot LU sniegtās iespējas. 

Studenti no visām LU fakultātēm aicināti savus pieteikumus – aprakstu par sevi un motivācijas vēstuli – sūtīt LU Komunikācijas departamentam (KD) uz e-pastu info@lu.lv. Ikvienam potenciālajam vēstnesim LU KD sniegs apmācību prezentācijas prasmē, kā arī nodrošinās ar jau sagatavotām prezentācijām un izdales materiāliem. 

Lai pieteiktos, nepieciešams aizpildīt pieteikuma anketu.  

Kitija Zaula (“Psiholoģija”, 2. kurss): “Pieteicos vēstnešu programmai, jo man patīk iemācīties jaunas lietas. Šajā gadījumā – labākas komunikācijas un uzstāšanās prasmes. Laikam ejot, es sapratu, cik daudz būtisku informāciju varu nodot topošajiem studentiem, kaut man būtu bijusi iespēja uzzināt vairāk pirms uzsāku studijas. Būt vēstnesei ir tiešām laba sajūta, jo ļoti ātri izjūtu izaugsmi sevī. Priecē, ka mācību gada sākumā ir redzamas pazīstamas sejas, kuras iedvesmoji!” 

Emīls Erlends Šņore (“Tiesību zinātne,” 3. kurss): “Vēstnešiem nolēmu pievienoties pavisam nejauši, bet noteikti varu teikt, ka tas ir bijis viens no manas universitātes dzīves pareizajiem lēmumiem. Vēstneši ir lieliska iespēja izzināt savu universitāti līdz pašam kodolam, kā arī fantastisks veids kā sastapt zinātkārus jauniešus, kuriem piedāvāt lieliskas iespējas kā turpināt dzīves gaitas augstākās izglītības jomā.” 

Keita Birzniece (“Skolotājs,” 2. kurss): “Vēstnesis - tas ir plašs un ietilpīgs vārds - tas pats par sevi vēsta, tomēr tas nav tikai par reklāmu, popularitāti un Latvijas Universitāti. Tas ir par brīvību, jaunām prasmēm, spēju iejusties jaunā kolektīvā, spēju runāt, pat, ja prezentācija netiks parādīta.” 

Pieteikumus gaidīsim līdz 1. oktobrim. 

Dalīties