No 25. septembra līdz 9. oktobrim notiks hakatons, kurā galvenais uzsvars nebūs uz programmēšanas kodu, to kvalitāti vai efektivitāti, bet gan uz radošiem risinājumiem sabiedrībai svarīgiem izaicinājumiem. Šis ir aicinājums ikvienam – valsts augstskolu studentiem, valsts un pašvaldību profesionāļiem, kā arī akadēmiskajiem mācībspēkiem, kuri ir gatavi sadarboties komandā, dalīties idejās un pieredzē, lai radītu inovācijas publiskajā pārvaldē!

Pasākuma organizatori – Valsts administrācijas skola, Viedās administrācijas un reģionālās attīstības ministrija, Valsts kanceleja un Latvijas Atvērto tehnoloģiju asociācija (LATA) – aicina jūs uz šo īpašo hakatonu, kas apvieno tehnoloģijas, datus un radošumu, lai risinātu aktuālus valsts izaicinājumus.

Kas sagaida dalībniekus?

  • Sadarbības iespējas: Apvienojiet spēkus ar studentiem, valsts pārvaldes speciālistiem un akadēmiskajiem profesionāļiem, lai radītu radošus risinājumus.
  • Reāli izaicinājumi: Strādājiet pie konkrētiem uzdevumiem, piemēram, nekustamā īpašuma tirgus analīze, publisko iepirkumu datu apstrāde, personas datu aizsardzība un citiem aktuāliem jautājumiem. Visi uzdevumi apskatāmi ŠEIT
  • Praktiska pieredze un atbalsts: Gūstiet praktisku pieredzi, strādājot pie reāliem projektiem, saņemiet mentoru un nozares ekspertu atbalstu.
  • Balvas divām labākajām idejām no ZZ Dats un Emergn Latvia 600 € vērtībā.

Piedalieties hakatonā, izaiciniet sevi, un palīdziet veidot risinājumus, kas balstīti uz atvērtajiem datiem un augstvērtīgām datu kopām. Sazinieties ar mums, ja rodas jautājumi: digitala.akademija@vas.gov.lv.

Pieteikšanās līdz 23. septembrim! Dalība ir bez maksas, tāpēc nepalaidiet garām iespēju radīt nākotnes risinājumus!

REĢISTRĀCIJA

Nāciet un pievienojieties mums šajā inovatīvajā piedzīvojumā – veidosim nākotni kopā!

 

Pasākums organizēts un finansēts ar atbalstu ES Atveselošanas fonda projektuNr.2.3.2.2.i.0/1/23/I/VARAM/001 "Publiskās pārvaldes digitālā akadēmija".

Dalīties