Latvijas Universitātes (LU) Pirmsstudiju centrs šogad pirmo reizi piedāvā sagatavošanas kursus centralizētajiem eksāmeniem vai studijām augstskolā arī LU filiālē Kuldīgā. Kursi paredzēti kuldīdzniekiem un Kurzemes novadu jauniešiem, kā arī visiem, kas vēlas mācīties, lai turpinātu studijas gan LU, gan citās Latvijas augstskolās.

Kursiem pieteikties aicināti vidusskolas izlaiduma klases skolēni un vidējo izglītību ieguvušie, kas vēlas atkārtot un papildināt zināšanas, lai sagatavotos augstskolai, vidusskolas centralizētajiem un valsts pārbaudes eksāmeniem. 

Sagatavošanas kursi notiks gan klātienē, gan attālināti. Klātienes norises vieta – LU Kuldīgas filiāle (Kuldīga, Kalna iela 19). Savukārt attālinātās nodarbības notiks MSTeams vidē un nodarbības varēs noskatīties atkārtoti.  

Nodarbības notiks sestdienās no plkst. 9.30 līdz 16.00. Interesenti var izvēlēties vienu vai vairākus mācību priekšmetus, tomēr ne vairāk kā četras lekcijas dienā. Vienam priekšmetam paredzētas divas lekcijas, katras ilgums – 90 minūtes. Sagatavošanas kursu kopējais norises laiks ir astoņi mēneši – no 2024. gada 19. oktobra līdz 2025. gada 26. aprīlim. 

Pieteikšanās kursos līdz 2024. gada 15. oktobrim. 

Kursos LU piedāvā šādus mācību priekšmetus:  

  • Augstākajā līmenī: Matemātika, Latviešu valoda, Angļu valoda, Bioloģija, Ķīmija. 
  • Optimālajā līmenī: Matemātika, Latviešu valoda, Angļu valoda. 

Maksa par kursu visā periodā vienā mācību priekšmetā ir 159 eiro.  

Interesenti aicināti pieteikties, izmantojot tiešsaistes anketu portālā lu.lv. Apstiprinājums par saņemto pieteikumu tiks nosūtīts uz anketā norādīto e-pastu. Plašāka informācija – lu.lv, sadaļā “Sagatavošanas kursi”. 

 
! Ja nebūs pietiekams klausītāju skaits kādā no piedāvātajiem priekšmetiem, grupa netiks veidota, un interesenti par to tiks informēti līdz 15. oktobrim.  

 

Dalīties