Topošie studenti aizpilda elektroniskos pieteikumus studijām Lu datorklasē
Topošie studenti aizpilda elektroniskos pieteikumus studijām LU Foto: Toms Grīnbergs, Latvijas Universitāte

Šodien, 22. jūlijā, noslēgsies šī gada vasaras uzņemšana īsā cikla un bakalaura līmeņa studijās Vienotajā pieteikšanās sistēmā. Neatliec studijas uz nākamo gadu, iesniedz savu studiju pieteikumu Latvijas Universitātē (LU) vēl šodien! 

Līdz šim Universitāte ir saņēmusi vairāk nekā 17 000* studiju pietiekumu, no tiem 4039 studētgribētāji kā 1. prioritāti ir izvēlējušies studijas tieši LU. 

Iesniegt un apstiprināt studiju pieteikumus Rīgā (Raiņa bulvārī 19) topošie studenti var līdz šīs dienas plkst. 18.00, savukārt visās LU filiālēs – Alūksnē, Bauskā, Cēsīs, Jēkabpilī, Kuldīgā, Madonā un Tukumā – līdz plkst. 16.00. Aicinām izmantot arī citus augstskolu uzņemšanas punktus, jo vienotā uzņemšana sniedz iespēju iesniegt pieteikumu studijām visā Latvijā, neatkarīgi no vietas, kur vēlas studēt, proti – Kuldīgā vari iesniegt pieteikumu studijām Rīgā un otrādi.   

Aicinām iepazīties ar uzņemšanas punktu darba laiku!

Dodoties uz augstskolu uzņemšanas punktiem, aicinām neaizmirst paņemt līdzi vidējās izglītības dokumentu un personu apliecinošu dokumenta (pases vai personas apliecības) kopiju un to oriģinālus!    

Šogad LU jaunos studentus uzņems sešās fakultātēs – Medicīnas un dzīvības zinātņu fakultātē, Juridiskajā fakultātē, Izglītības zinātņu un psiholoģijas fakultātē, Humanitāro zinātņu fakultātē, Eksakto zinātņu un tehnoloģiju fakultātē un Ekonomikas un sociālo zinātņu fakultātē, kā arī septiņās reģionālajās filiālēs Alūksnē, Bauskā, Cēsīs, Jēkabpilī, Kuldīgā, Madonā un Tukumā.   

Sapņo drosmīgi un tiekamies Latvijas Universitātē! 

*Dati apkopoti 22.07.2024. plkst.9.00

 

Dalīties

Saistītais saturs

Šā gada pirmā LU reflektante vēlas studēt farmāciju, izgatavot un izgudrot zāles
16.07.2024.

Šā gada pirmā LU reflektante vēlas studēt farmāciju, izgatavot un izgudrot zāles

LU topošajiem studentiem piedāvā plašu budžeta vietu skaitu
15.07.2024.

LU topošajiem studentiem piedāvā plašu budžeta vietu skaitu