Vai Tev ir sapnis par sava biznesa attīstīšanu? Vēlies uzzināt, kas ir veiksmīga uzņēmuma pamatā? Latvijas Universitātes (LU) Biznesa inkubators (BI) jau ceturto gadu organizē vasaras programmu “StartSmart” vidusskolēniem un topošajiem studentiem. Programmas dalībniekiem būs iespēja iegūt vērtīgus padomus, kā realizēt un attīstīt savu biznesa ideju. Programma notiks no 20. līdz 28. augustam klātienē Aspazijas bulvārī 5 un tiešsaistē. Pieteikšanās līdz 13. augustam.

“Aicinu visus vidusskolēnus un topošos studentus piedalīties LU BI vasaras programmā “StartSmart”. Tā ir unikāla iespēja iegūt vērtīgas zināšanas un praktiskas iemaņas uzņēmējdarbībā, kā arī saņemt padomus no pieredzējušiem profesionāļiem. Neatkarīgi no tā, vai jums jau ir biznesa ideja, vai jūs vēl tikai domājat par savu ceļu uzņēmējdarbībā, mūsu programma sniegs jums nepieciešamo atbalstu un zināšanas, lai realizētu savus sapņus. Piesakieties un sāciet ceļu uz savu uzņēmumu veiksmi!”

“StartSmart” ir 9 dienu programma, kuras laikā būs iespēja ģenerēt biznesa idejas vai strādāt pie jau esoša biznesa attīstības. Iespēja izveidot spēcīgu komandu un iegūt jaunus draugus. Programmas laikā dalībniekus sagaida dažādas nodarbības ar zinošiem nozaru pārstāvjiem un uzņēmējiem, tīklošanās ar citām komandām. Programmas noslēgumā iespēja savu sasniegto prezentēt pārējiem un iegūt atgriezenisko saiti par padarīto. LU BI komanda cieši sadarbosies ar dalībniekiem, atbalstot un palīdzot viņiem sasniegt savus mērķus.

Programmai var reģistrēties gan ar jau esošu biznesa ideju, gan bez tās. Aicināti pievienoties gan 10.-12. klašu skolēni, gan jebkuras augstskolas topošie studenti. Uzņemšana notiek līdz 13. augustam, aizpildot reģistrācijas formu: StartSmart24.

Programma tiek realizēta ar LU BI mecenātu atbalstu, kuru administrē LU fonds.

Par LU BI

LU BI  ir izveidots un darbojas, pateicoties mecenātu, LU un LU Ekonomikas un sociālo zinātņu fakultātes atbalstam. LU Biznesa ideju fondu atbalsta Latvijas un ārzemju uzņēmumi un privātpersonas, kuru vidū ir Džons Medveckis, Driehaus ģimene, LMT Retail&Logistics, Inbox.lv, Accenture Baltics, Luminor Latvija, Evita Lune, Aija Lāce u.c. Mecenātu ieguldījumus LU Biznesa ideju fondā administrē LU fonds, kas ir respektabla filantropijas organizācija un rūpējas par izciliem, centīgiem studentiem, maģistrantiem, doktorantiem, pedagogiem, zinātniekiem, kā arī atbalsta izcilus izglītības, zinātnes, sporta un kultūras darbiniekus un projektus sadarbībā ar izglītību atbalstošiem mecenātiem un partneriem.  

Dalīties