Avots: CEV

Grieķijas salā Ijā no 21. līdz 24. jūnija risinās "Beach Pro" tūres “Future” posms, kurā piedalījās Latvijas Universitātes students un pludmales volejbolists Artūrs Rinkevičs. Lieliskās spēles rezultējās ar bronzas medaļu.

20. jūnijā Artūrs Rinkevičs kopā ar komandas biedru Ardi Bedrīti aizvadīja pirmo spēli C grupā pret otru latviešu pāri Svikli/Reliņu. Šajā spēlē mūsu universitātes studenta komanda guva uzvaru ar rezultātu 21:12 un 21:14. Nākamajā dienā tika aizvadīta nākamā grupas spēle pret Grieķu komandu, kur spraigā cīņā norisinājās arī zelta sets, bet uzvaru guva Latvijas komanda ar rezultātiem 21:12, 23:25, 15:7. Uzvara pār grieķiem ļāva izkļūt no grupas un iekļūt ceturtdaļfinālā, lai cīnītos pret austriešiem. Ceturtdaļfinālā Bedrītis/Rinkevičs aizvadīja pārliecinošu spēli un guva uzvaru 2-0 (21:5, 21:18). Pusfinālā LU students un viņa komandas biedrs spēkiem mērojās ar Izraēlas izlasi. Diemžēl Rinkevičs/Bedrītis nespēja izvilkt uzvaru un zelta setā piekāpās Izraēlas izlasei, kas noveda pie cīņas par 3.-4. vietu. Fināla spēlē par 3.vietu atkal bija jāaizvada pret mājiniekiem Ntallass/Hatzinikolau, kurā ar rezultātu 21:13; 21:16 tika izcīnīta uzvara. Pārliecinošā uzvara nodrošināja bronzas medaļu šajā turnīrā!

Artūrs Rinkevičs komentē savu sniegumu pēc aizvadītā turnīra: “Šoreiz pasaules tūres posmā, Grieķijas salā, Iosā bronza. Šajā turnīrā notika cīņa ne tikai ar pretinieku, bet arī ar vēju. Visas manas karjeras vējainākais turnīrs. Turnīra laikā tomēr nācās piedzīvot vienīgo zaudējumu pusfinālā, līdz ar to - trešā vieta.”.

Vēlam tik pat veiksmīgu turpmāko sezonu!

 

Dalīties