Vai esi aizrāvies ar cilvēka ķermeņa noslēpumiem, fascinēts par dzīvības rašanās brīnumu vai dedzīgs izzināt ķīmiskos procesus, kas veido pasauli? Studijas Latvijas Universitātes (LU) Medicīnas un dzīvības zinātņu fakultātē ir īstā vieta tev! Uzņemšana bakalaura līmeņa studijās norisināsies no 16. līdz 22. jūlijam, maģistra studiju līmenī – no 1. līdz 12. jūlijam!

Sapņo drosmīgi un nāc studēt LU, kur iegūsi augstvērtīgu izglītību veselības aprūpē, bioloģijā, bioinženierijā un ķīmijā, kas galu galā sniegs Tev nepieciešamās zināšanas un prasmes, lai veidotu veiksmīgu karjeru!

AICINĀM STUDĒT LU MEDICĪNAS UN DZĪVĪBAS ZINĀTŅU FAKULTĀTES STUDIJU PROGRAMMĀS:

Pieteikties īsā cikla un bakalaura līmeņa studijām varēs no 16. līdz 22. jūlijam plkst. 16.00 gan elektroniski, gan arī ierodoties klātienē jebkurā uzņemšanas punktā Latvijā, neatkarīgi no vietas, kur vēlies studēt.

Pieteikšanās maģistra līmeņa studijām norisināsies no 1. līdz 12. jūlijam studiju programmās: Bioloģija, Darba vides aizsardzība un ekspertīze, Epidemioloģija un medicīniskā statistika, Farmācija, Ķīmija, Māszinības, Sporta zinātne un Uzturzinātne.

! Aicinām ņemt vērā, ka dažādu fakultāšu un filiāļu pieteikumu pieņemšanas datumi un laiki maģistra līmeņa studijās atsķiras. Uņemšanas grafiks maģistra līmeņa studijās:  fakultātēs un filiālēs.

Aktuālo informāciju par studiju programmām iespējams uzzināt vietnē gribustudet.lv, ar uzņemšanas kārtību var iepazīties LU mājaslapā.  

Sapņo drosmīgi,- iepazīsti zinātni, kas iedvesmo un profesiju, kas sabiedrībai vienmēr būs nepieciešama!

Dalīties

Saistītais saturs

Sapņo drosmīgi un turpini studijas maģistrantūrā Latvijas Universitātē!
10.06.2024.

Sapņo drosmīgi un turpini studijas maģistrantūrā Latvijas Universitātē!

Sapņo drosmīgi – izvēlies īsā cikla un bakalaura studijas Latvijas Universitātē!
06.06.2024.

Sapņo drosmīgi – izvēlies īsā cikla un bakalaura studijas Latvijas Universitātē!