Vai Tu esi gatavs būt daļa no dinamiskās biznesa pasaules un piedalīties politisko un sabiedrisko procesu analīzē? Latvijas Universitātes (LU) Ekonomikas un sociālo zinātņu fakultāte piedāvā plašu studiju programmu klāstu, kas ietver ne tikai biznesa vadību, grāmatvedību, komunikācijas zinātni un antropoloģiju, bet arī politikas zinātni, socioloģiju, starptautisko ekonomiku un vēl daudz citas studiju programmas! Uzņemšana bakalaura līmeņa studijās norisināsies no 16. līdz 22. jūlijam, maģistra studiju līmenī – no 1. līdz 12. jūlijam!

LU Ekonomikas un sociālo zinātņu fakultātes studiju programmās tu iegūsi ne tikai teorētiskas zināšanas, bet arī praktiskas prasmes, kas nepieciešamas, lai veiksmīgi darbotos gan biznesā, gan sabiedriskajā sfērā. Pievienojies mums, lai attīstītu līdera spējas un kļūtu par ietekmīgu sabiedrības locekli.

AICINĀM STUDĒT LU EKONOMIKAS UN SOCIĀLO ZINĀTŅU FAKULTĀTES STUDIJU PROGRAMMĀS

Pieteikties bakalaura līmeņa studijām varēs no 16. līdz 22. jūlijam plkst. 16.00 gan elektroniski, gan arī ierodoties klātienē jebkurā uzņemšanas punktā Latvijā, neatkarīgi no vietas, kur vēlies studēt.

Bakalaura līmenī LU piedāvā programmas: Biznesa vadība (latviešu valodā un angļu valodā), E-biznesa vadība, Ekonomika, Finanšu menedžments, Grāmatvedība, analīze un audits, Industriālā inženierija un vadība, Informācijas pārvaldība, kā arī Komunikācijas zinātne, Kultūras un sociālā antropoloģija, Politikas zinātne, Sociālais darbs (Rīgā un filiālēs), Socioloģija vai Starptautiskā ekonomika un komercdiplomātija (latviešu valodā un angļu valodā).

Savukārt pieteikšanās maģistra līmeņa studijām norisināsies no 1. līdz 12. jūlijam studiju programmās: Bibliotēkzinātne un informācija, Diplomātija, Eiropas studijas un ekonomiskā diplomātija (1 gads vai 2 gadi, angļu valodā), Ekonomika, Finanšu ekonomika (1 gads vai 2 gadi), Grāmatvedība un audits (1 gads vai 2 gadi), Komunikācijas zinātne, Kultūras un sociālā antropoloģija, Politikas zinātne, Projektu vadīšana (latviešu valodā un angļu valodā), kā arī Sabiedrības vadība, Sociālais darbs, Socioloģija, Starptautiskais bizness (studiju valoda: angļu) un Vadības zinības.

! Aicinām ņemt vērā, ka dažādu fakultāšu un filiāļu pieteikumu pieņemšanas datumi un laiki maģistra līmeņa studijās atšķiras. Uzņemšanas grafiks maģistra līmeņa studijās: fakultātēs un filiālēs.

Aktuālo informāciju par studiju programmām iespējams uzzināt vietnē gribustudet.lv, bet ar uzņemšanas kārtību var iepazīties LU mājaslapā.  

Sapņo drosmīgi un sāc savu ceļu uz veiksmīgu karjeru un sabiedrības labklājību kopā ar Latvijas Universitāti!

Dalīties

Saistītais saturs

Sapņo drosmīgi un turpini studijas maģistrantūrā Latvijas Universitātē!
10.06.2024.

Sapņo drosmīgi un turpini studijas maģistrantūrā Latvijas Universitātē!

Sapņo drosmīgi – izvēlies īsā cikla un bakalaura studijas Latvijas Universitātē!
06.06.2024.

Sapņo drosmīgi – izvēlies īsā cikla un bakalaura studijas Latvijas Universitātē!