Vēlies izprast dabas likumus un apkārtējās vides procesus, saistot ar tiem savu karjeru? Vai tevi aizrauj tehnoloģijas, matemātika un datu zinātne? Vai arī izkopt profesionālās prasmes un iemaņas primārās redzes aprūpes jomā – optometrijā? Tad Latvijas Universitātes (LU) Eksakto zinātņu un tehnoloģiju fakultāte ir īstā vieta tev! Uzņemšana bakalaura līmeņa studijās norisināsies no 16. līdz 22. jūlijam, savukārt maģistra studiju līmenī – no 1. līdz 12. jūlijam!

LU Eksakto zinātņu un tehnoloģiju fakultāte piedāvā plašu studiju programmu spektru, lai sniegtu iespēju izvēlēties sev tuvāko studiju virzienu! Šeit tu iegūsi augstvērtīgas zināšanas un prasmes, kas ļaus risināt sarežģītas problēmas, veidot inovācijas un ietekmēt pasauli pozitīvā veidā. Pievienojies mums un kļūsti par daļu no dinamiskās un zinātkārās kopienas, kur zinātne un tehnoloģijas veido nākotni! 

AICINĀM STUDĒT LU EKSAKTO ZINĀTŅU UN TEHNOLOĢIJU FAKULTĀTES STUDIJU PROGRAMMĀS:   

Pieteikties īsā cikla un bakalaura līmeņa studijām varēs no 16. līdz 22. jūlijam plkst. 16.00 gan elektroniski, gan arī ierodoties klātienē jebkurā uzņemšanas punktā Latvijā, neatkarīgi no vietas, kur vēlies studēt.  

Savukārt pieteikšanās maģistra līmeņa studijām norisināsies no 1. līdz 12. jūlijam studiju programmās: Datorzinātnes, Ģeogrāfija vai Ģeoloģija, Telpiskās attīstības plānošana, Vides zinātne, Fizika, Matemātika un datu zinātne, Klīniskā optometrija latviešu valodā (4 semestri vai 6 semestri) vai Klīniskā optometrija angļu valodā (4 semestri vai 6 semestri).  

! Aicinām ņemt vērā, ka dažādu fakultāšu un filiāļu pieteikumu pieņemšanas datumi un laiki maģistra līmeņa studijās atsķiras. Uzņemšanas grafiks maģistra līmeņa studijās: fakultātēs un filiālēs

Aktuālo informāciju par studiju programmām iespējams uzzināt vietnē gribustudet.lv, bet ar uzņemšanas kārtību var iepazīties LU mājaslapā.    

Sapņo drosmīgi un izvēlies savu ceļu uz izcilību Latvijas Universitātē! 

Dalīties

Saistītais saturs

Sapņo drosmīgi un turpini studijas maģistrantūrā Latvijas Universitātē!
10.06.2024.

Sapņo drosmīgi un turpini studijas maģistrantūrā Latvijas Universitātē!

Sapņo drosmīgi – izvēlies īsā cikla un bakalaura studijas Latvijas Universitātē!
06.06.2024.

Sapņo drosmīgi – izvēlies īsā cikla un bakalaura studijas Latvijas Universitātē!