Vai Tevi aizrauj taisnīguma meklējumi, likuma piemērošana un taisnības uzvara? Vai vēlies veidot karjeru, kas maina sabiedrību un aizstāv tiesības? Tad Latvijas Universitātes (LU) Juridiskā fakultāte ir īstā vieta Tev! Uzņemšana bakalaura līmeņa studijās norisināsies no 16. līdz 22. jūlijam, maģistra studiju līmenī – no 1. līdz 12. jūlijam!

Kļūsti par izcilu juristu vai izmeklētāju un pievienojies mums, lai iemācītos analizēt likumus, aizstāvēt taisnīgumu un risināt sarežģītas tiesiskās situācijas! Attīstīti savu atbildību, iniciatīvu, apzinīgumu, precizitāti un veicini personības vispusīgu izaugsmi.

AICINĀM STUDĒT LU JURIDISKĀS FAKULTĀTES STUDIJU PROGRAMMĀS:  

Pieteikties bakalaura līmeņa studijām varēs no 16. līdz 22. jūlijam plkst. 16.00 gan elektroniski, gan arī ierodoties uz vietas jebkurā uzņemšanas punktā Latvijā, neatkarīgi no vietas, kur vēlas studēt.

Savukārt pieteikšanās maģistra līmeņa studijām norisināsies no 1. līdz 12. jūlijam studiju programmās: Tiesības un organizāciju pārvaldība un Tiesību zinātne.

! Aicinām ņemt vērā, ka dažādu fakultāšu un filiāļu pieteikumu pieņemšanas datumi un laiki maģistra līmeņa studijās atsķiras. Uzņemšanas grafiks maģistra līmeņa studijās: fakultātēs un filiālēs.

Aktuālo informāciju par studiju programmām iespējams uzzināt vietnē gribustudet.lv, bet ar uzņemšanas kārtību var iepazīties LU mājaslapā.  

Sapņo drosmīgi un sāc ceļu uz taisnīguma virsotnēm ar Latvijas Universitāti!

Dalīties

Saistītais saturs

Sapņo drosmīgi un turpini studijas maģistrantūrā Latvijas Universitātē!
10.06.2024.

Sapņo drosmīgi un turpini studijas maģistrantūrā Latvijas Universitātē!

Sapņo drosmīgi – izvēlies īsā cikla un bakalaura studijas Latvijas Universitātē!
06.06.2024.

Sapņo drosmīgi – izvēlies īsā cikla un bakalaura studijas Latvijas Universitātē!