Vai vēlies ietekmēt nākamās paaudzes izglītību, izpaust savu radošumu vai izprast cilvēka prātu? Esi domājis par studijām izglītības, mākslas psiholoģijas vai sporta jomā? Tad Latvijas Universitātes (LU) Izglītības zinātņu un psiholoģijas fakultāte ir īstā vieta tev! Uzņemšana bakalaura līmeņa studijās norisināsies no 16. līdz 22. jūlijam, maģistra studiju līmenī – no 1. līdz 12. jūlijam!

Atklāj savu potenciālu un ietekmē pasauli – LU Izglītības zinātņu un psiholoģijas fakultātes studiju programmas piedāvā iespēju attīstīt zināšanas un prasmes, lai kļūtu par izcilu pedagogu, mākslinieku psihologu vai sporta treneri. Pedagoģija tev ļaus veidot nākotnes līderus, māksla sniegs iespēju izpaust savu radošo garu. Psiholoģija paplašinās izpratni par cilvēka būtību, sports – trenēt un iedvesmot nākamos čempionus.

AICINĀM STUDĒT LU IZGLĪTĪBAS ZINĀTŅU UN PSIHOLOĢIJAS FAKULTĀTES STUDIJU PROGRAMMĀS:  

Pieteikties īsā cikla un bakalaura līmeņa studijām varēs no 16. līdz 22. jūlijam plkst. 16.00 gan elektroniski, gan arī ierodoties klātienē jebkurā uzņemšanas punktā Latvijā, neatkarīgi no vietas, kur vēlies studēt.

Savukārt pieteikšanās maģistra līmeņa studijām norisināsies no 1. līdz 12. jūlijam studiju programmās: Izglītības zinātnes, Psiholoģija, Skolotājs un Tehnoloģiju inovācijas un dizains izglītībai.

! Aicinām ņemt vērā, ka dažādu fakultāšu un filiāļu pieteikumu pieņemšanas datumi un laiki maģistra līmeņa studijās atsķiras. Uzņemšanas grafiks maģistra līmeņa studijās: fakultātēs un filiālēs.

Aktuālo informāciju par studiju programmām iespējams uzzināt vietnē gribustudet.lv, ar uzņemšanas kārtību var iepazīties LU mājaslapā.  

Sapņo drosmīgi un izvēlies ceļu, kas iedvesmo un maina pasauli. Tavs ceļojums uz izcilību sākas Latvijas Universitātē!

Dalīties

Saistītais saturs

Sapņo drosmīgi un turpini studijas maģistrantūrā Latvijas Universitātē!
10.06.2024.

Sapņo drosmīgi un turpini studijas maģistrantūrā Latvijas Universitātē!

Sapņo drosmīgi – izvēlies īsā cikla un bakalaura studijas Latvijas Universitātē!
06.06.2024.

Sapņo drosmīgi – izvēlies īsā cikla un bakalaura studijas Latvijas Universitātē!