Latvijas Universitātes (LU) Karjeras centrs (KC) turpina šī gada semināru ciklu arī martā! Lai LU studenti, darbinieki un citi interesenti sevi attīstītu, izzinātu un pilnveidotos, LU KC klātienē un tiešsaistē piedāvā seminārus par darba meklēšanas stratēģijām, sarunu idejām jaunās kompānijās un tematisko darbnīcu sava dzīvesgājuma (CV) aktualizēšanai.

Aicinām izmantot iespēju un pievienoties semināriem tieši klātienē. “Pēc pieredzes varu teikt, ka klātienes semināros vairāk izveidojas diskusijas un jautājumu detalizētāka izrunāšana. Dalībnieki bieži vien klātienes seminārus norāda kā papildus vērtību – tieši jautājumus, ko uzdot, un atbildes, ko saņemt – lai labāk izprastu tēmu. Kā arī klātienē ir iespēja dažādu uzdevumu izspēlēšana, tādējādi iegūstot arī praktisku pieredzi,” akcentē Dace Siliņa, karjeras konsultante, izaugsmes veicinātāja, semināru vadītāja.  

Lai veiksmīgi iekļautos darba tirgū, nereti nepieciešams kandidēt uz atvērtajām vakancēm. Taču varbūt esi dzirdējis citus, sakot: "Es darbu nekad neesmu meklējis – darbs vienmēr atrod mani!" vai "Es ļoti labi sagatavoju CV un tāpēc ieguvu lielisku darba pozīciju." Cik daudz dažādas aktivitātes Tu pielietotu, ja būtu jauna darba meklējumos? 

Semināra “Cik darba meklēšanas stratēģijas Tu zini?” galvenā tēma ir runāt par karjeras veidošanu un darba iespēju meklēšanu, savukārt CV darbnīcā runāsim par pamatlikumiem, kas jāņem vērā CV sastādīšanā, lai tas ieinteresētu darba devēju. Ar seminārā iegūtajām zināšanām būsi pārliecināts, ka karjeras veidošanas iespējas būs allaž izmantotas uz visiem 100 %. 

Savukārt nodarbība “Iepazīsimies? Idejas draudzīgām sarunām” ir piemērota cilvēkiem, kuri vēlas uzlabot prasmes sarunāties jaunās kompānijās. Mazliet par small talk un mazliet par to, kā veidot dziļas un saturīgas sarunas, kas var arī būt par pamatu sirsnīgai draudzībai. Seminārā paredzēti praktiski uzdevumi par cilvēcīgu kontakta veidošanu ar apkārtējiem. 

Marta mēnesī Karjeras centrs piedāvā: 

  • Seminārs “Cik darba meklēšanas stratēģijas Tu zini?” notiks 5. martā plkst. 16.30–20.00, Aspazijas bulvārī 5, 121. auditorijā vai 7. martā plkst. 18.30–20.00 tiešsaistē – BigBlueButton. Saite uz tiešsaistes semināru: https://bbb.lu.lv/b/dac-alt-lbo-0rc 
  • CV darbnīca notiks 12. martā plkst. 16.30–18.00, Aspazijas bulvārī 5, 121. auditorijā vai 14. martā plkst. 18.30–20.00 tiešsaistē – BigBlueButton. Saite uz tiešsaistes semināru: https://bbb.lu.lv/b/dac-qqo-oyu-xpk 
  • Seminārs “Iepazīsimies? Idejas draudzīgām sarunām” notiks 19. martā plkst. 16.30–18.00, Aspazijas bulvārī 5, 121. auditorijā. 

Ar plašāku semināru sarakstu un laikiem, aicinām iepazīties LU Karjeras centra mājaslapā   

Dalīties

Saistītais saturs

Karjera kā nemitīga pilnveidošanās. Piedalies semināros!
01.02.2024.

Karjera kā nemitīga pilnveidošanās. Piedalies semināros!