Foto no Opoles universitātes mājaslapas

Vai vēlies vienu semestri mācīties FORTHEM partneruniversitātē un būt daļa no starptautisku studentu grupas no dažādām studiju jomām? Tev ir iespēja piedalīties FORTHEM kampusā.

Plašāka informācija pieejama šeit: https://www.forthem-alliance.eu/get-involved/ studenti/forthe-campus

Opoles Universitāte organizē sesto FORTHEM kampusu 2023./24. gada pavasara semestrī. Šis FORTHEM kampuss tiks balstīts uz Opoles Universitātes vadītās laboratorijas tēmu “Pieredzēt Eiropu”. Galvenokārt šī tēma varētu interesēt sociālo zinātņu, politikas zinātnes, socioloģijas un filoloģijas studentus, taču laipni aicināti visi studenti, arī ārpus šīm disciplīnām, jo ​​ir sagatavots ļoti plašs kursu klāsts https://hello.uni.opole.pl/forthem-campus/.  

FORTHEM kampuss ir pieejams pilna laika bakalaura (no 3. semestra) un maģistra studentiem. Finansēšanas procedūra ir tāda pati kā jebkurai citai Erasmus+ semestra mobilitātei.  

Pieteikšanās notiek pie fakultāšu ārējo sakaru koordinatoriem, fakultātes izvērtēs pieteikumus un nominēs kandidātus LU Mobilitātes nodaļai. Par kandidātiem LU fakultātēm ir jāinformē Alise Buligina (alise.buligina@lu.lv) līdz 2023. gada 29. novembrim. 

Dalīties