Foto: Toms Grīnbergs, LU Komunikācijas departaments

Latvijas Universitāte (LU) kopš 2019. gada ir daļa no FORTHEM alianses. Esot šajā apvienībā kopā ar astoņām citām universitātēm, LU studenti, mācībspēki un administrācijas darbinieki var piedalīties dažādās starptautiskās sadarbības aktivitātēs. Lai noskaidrotu, vai FORTHEM alianse ir pamanīta un atpazīstama, aicinām aizpildīt anonīmu anketu, kas alianses veidotājiem palīdzēs veiksmīgāk piedāvāt sniegtās iespējas.

Anonīmās aptaujas anketas aizpildīšana aizņems aptuveni piecas minūtes: https://forms.office.com/e/ESPTQXTS9s

FORTHEM alianses ietvaros LU studenti un personāls ir aicināti piedalīties semestra/gada un īstermiņa mobilitātēs, darba praksē, pilsoniskās iesaistes projektos, tiešsaistes vai hibrīdkursos, komandas mācībās, labās prakses apmaiņas projektos, apmācībās vai mācību nedēļās ārzemēs, darba ēnošanā u.c. aktivitātēs. 

Tās organizē deviņi partneri – universitātes no visas Eiropas: Latvijas Universitāte (Rīga, Latvija), Burgundijas Universitāte (Francija), Jiveskiles Universitāte (Somija), Johannesa Gūtenberga Universitāte Maincā (Vācija), Palermo Universitāte (Itālija), Opoles Universitāte (Polija), Valensijas Universitāte (Spānija), Agderas Universitāte (Norvēģija) un Lucian Blaga Universitāte Sibiu pilsētā (Rumānija).  

FORTHEM LU biroja pārstāvji ir gatavi sniegt jums nepieciešamo informāciju par aliansi un tās piedāvātajām aktivitātēm. E-pasts saziņai: forthem@lu.lv

 

Dalīties