Jau ceturtdien, 28. septembrī, Latvija Universitātes (LU) Zinātņu mājā Studentu dienas laikā no plkst.10.00–16.00 norisināsies tradicionālā “Karjeras iespēju diena”! Tā ir ikgadēja uzņēmumu izstāde, kurā piedalīsies lielākie Latvijas uzņēmumi un organizācijas.

Apmeklē pasākumu un iegūsti:

  • iespēju iepazīties ar Latvijas lielākajiem uzņēmumiem;
  • nozīmīgus kontaktus savai nākotnes karjerai;
  • iespēju reģistrēties "Darba tinderī".

Iepazīstoties ar uzņēmumiem un tiekoties ar to pārstāvjiem, jaunieši Karjeras iespēju dienā var atrast sev atbilstošāko darba vai prakses vietu, savukārt darba devējiem ir iespēja iegūt savam uzņēmumam perspektīvus darbiniekus. Izstādē būs pārstāvētas daudz un dažādas jomas un tajā piedalīsies tādi uzņēmumi un organizācijas kā, piemēram, Visas iespējas, Latvenergo, ABSL Latvia, MSC Shared Service Center Riga, Cognizant, Allnex, Maxima, Luminor, Swisscom, Flight consulting group, TESTDEVLAB, Zzdats, Arvato systems, CGI, Southwestern Advantage Europe, Rīgas Austrumu klīniskā univiersitātes slimnīca, Airbaltic, OC Vision, Lidosta Rīga, Baltijas-Amerikas Brīvības Fonds, Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca, Nacionālie bruņotie spēki, Evolution, SmartLynx Airlines Ltd., Latvijas Valsts Koksnes Ķīmijas institūts, Playtech (Euro Live technologies), Komunikācijas aģentūra Ogilvy PR, Bērnu un jauniešu para sporta apvienība, Vadības un uzņēmējdarbības mācību centrs un mēs – LU Karjeras centrs.

Dalība pasākumā ir bez maksas. Nepalaid garām labāko iespēju, kas var kļūt par nozīmīgu pagrieziena punktu tavā karjerā un tiekamies Karjeras iespēju dienā jau 28. septembrī!

Papildu Karjeras iespēju dienai 28. septembrī sadarbībā ar Visas Iespējas uz mēnesi tiks atklāta tiešsaistes platforma “Darba Tinderis”.  Ej uz darbatinderis.lv un reģistrējies!

Pēc izstādes apmeklējuma katram dalībniekam jāizpilda anketa par būtiskāko informāciju, ko uzzinājāt no uzņēmumu pārstāvjiem, anketas tiks iesniegtas pasniedzējiem.

 

Dalīties