Foto: Toms Grīnbergs, LU Komunikācijas departaments

Sācies septembris – jauns mācību un studiju gads –, laiks, kad uzsākt zināšanu ieguvi, stiprinot savu profesionālo kapacitāti. Un tas iespējams ne tikai studijās, bet iegūt, papildināt, atjaunot savas zināšanas un kompetenci iespējams arī mūžizglītības kursos.

Latvijas Universitāte (LU) piedāvā apgūt biznesa, vadības, uzņēmējdarbības programmas, ir arī dažādi kursi pedagoģijas jomā un interešu izglītībā, kā, piemēram, var apgūt Esty.com e-komercijas platformas pamatkursu pārdošanai internetā, akciju tirgus investīciju analīzes pamatkursu ieguldījumu izvērtēšanai, biznesa analītiku ar PowerBI, adaptīvo līderību, mācību priekšmeta "Dizains un tehnoloģijas" saturu un didaktiku vispārējā izglītībā, pedagoģiskā procesa raksturīgākās iezīmes darbā ar pirmsskolas vecuma bērniem, kuriem ir speciālās vajadzības, dažāda satura dabaszinātņu skolotājs, meistarklases skolotājiem – zinātniski pētniecisko darbu vadītājiem, kā arī jogas studiju ievadprogrammu, ājūrvēdas izglītības pamatus un citas programmas. Ir gan maksas, gan bezmaksas programmas.

Zināšanās ir spēks! Aicinām iepazīties ar plašo un aktuālo LU Mūžizglītības nodaļas apkopoto programmu piedāvājumu un izvēlēties savai izaugsmei vajadzīgo: šeit!
Savukārt septembra aktuālais LU mūžizglītības kursu piedāvājums tieši pašvaldībām: šeit!

Par mūžizglītības jautājumiem interesēties LU Akadēmiskā departamenta Mūžizglītības nodaļā, tālr. 67033995.

Dalīties