Publicitātes foto.

Augusta izskaņā Tartu, Igaunijā, norisinājās Starptautiskā anatomijas olimpiāde, kurā aktīvi piedalījās arī divas Latvijas Universitātes (LU) Medicīnas fakultātes (MF) komandas "The Brainiacs" un “Skeletal Sprinters”. “Šī pieredze bija ne tikai izaicinoša, bet arī ārkārtīgi aizraujoša un iedvesmojoša. Mēs bijām lepni pārstāvēt savu Universitāti un valsti šajā starptautisko sacensību arēnā,” atzīst LU MF komandu dalībnieki.

Komandas "The Brainiacs" dalībnieki: Ernests Žvīgurs, Jelizaveta Kotova un Ņikita Nikitins, kā arī  komanda ”Skeletal Sprinters’’, kuru pārstāvēja Amanda Belokopitova, Linda Estere Meikšāne, Emma Josefiina Jaskari, secina, ka iepazīties ar medicīnas studentiem no citām valstīm, dalīties pieredzē un zināšanās, kā arī sacensties prasmju un zināšanu pārbaudēs bija izaicinājums, kas veicināja viņu personīgo un profesionālo izaugsmi.

“Mēs ne tikai ieguvām jaunus paziņas un kontaktus, bet arī paplašinājām savu redzesloku par to, kā medicīnas izglītība un prakse tiek veidota citās valstīs,” ar gandarījumu atzīst dalībnieki.

LU MF studenti – Starptautiskās anatomijas olimpiādes dalībnieki – ir pateicīgi Universitātei par lielisko iespēju piedalīties tik nozīmīgā pasākumā, kā arī – par iedrošinājumu un atbalstu, jo dalība starptautiskajās sacensībās sekmēja viņu profesionālo un starptautisko pieredzi.

   

Dalīties