Septembra izskaņā Latvijas Universitāte (LU) ar svinīgiem pasākumiem atzīmēs savu 104. gadadienu. Viens no skaistākajiem un radošākajiem būs svētku pasākums “Iedvesmas vakars”, kas notiks 29. septembrī plkst. 20.00 LU galvenajā ēkā Raiņa bulvārī 19.

Svinības apliecinās iedvesmas klātesamību gan garajā un panākumiem bagātajā Universitātes līdzšinējā vēsturē, kā arī – raugoties uz grandiozajiem attīstības plāniem nākotnē. Un jāpiebilst, ka arī pasākuma norisē tiks ievēroti LU ilgtspējīgas attīstības principi.

Vakara gaitā viesi varēs baudīt aizraujošus Rīgas cirka mākslinieku priekšnesumus. Ar sirsnīgu sveicienu klātesošos iepriecinās LU kopkoris un pūtēju orķestris. Savukārt muzikāli nepārspējamā un pārliecinošā piedzīvojumā dosimies kopā ar Intaru Busuli un Abonementa orķestri. Bet par deju ritmiem un pozitīvu gaisotni parūpēsies DJ ALLVISS. 

Svētku vakarā LU galvenajā ēkā darbosies arī sešas iedvesmas zonas, kur viesiem būs iespēja apjaust un rosināt sevī radošumu un atraktivitāti.

Svinībās ir aicināti piedalīties LU darbinieki, studenti, absolventi un sadarbības partneri. Pasākums ir bez maksas.

Lūdzam reģistrēties pasākumam: ŠEIT. Apstiprinot savu ierašanos, jums būs iespēja izvēlēties ielūgumu vienai vai divām personām.

Svinēsim un priecāsimies Alma mater jubilejā kopā!

Dalīties

Saistītais saturs

Svinīgajā Senāta sēdē atzīmē Latvijas Universitātes 104. gadadienu
28.09.2023.

Svinīgajā Senāta sēdē atzīmē Latvijas Universitātes 104. gadadienu

Par godu LU 104. gadadienai notiks svinīgā Senāta sēde
25.09.2023.

Par godu LU 104. gadadienai notiks svinīgā Senāta sēde