Iegūsti maģistra spēku un sāc studijas Latvijas Universitātē (LU)! Turpinās pieteikumu iesniegšana vairākās studiju programmās maģistrantūrā. Pieteikumus studijām var iesniegt gan fakultātēs, gan sešās LU filiālēs visā Latvijā.

Uzņemšana LU sudiju programmās turpinās, sākot no 8. augusta. Katra fakultāte un filiāle pati nosaka studiju pieteikumu pieņemšanas laiku, tādēļ aicinām sekot līdzi pieteikumu iesniegšanas grafikiem.  

Atklāj jaunu horizontu un studē “Sporta zinātni", “Ekonomiku", "Sabiedrības vadību", "Matemātiku", "Tiesību zinātni", "Psiholoģiju", "Diplomātiju", "Komunikācijas zinātni", "Teoloģiju" un citas specialitātes! 

Atsevišķās LU fakultātēs vēl ir iespējams pieteikties pilna laika klātienes studijām ar budžeta finansējumu maģistra studiju programmās – “Fizika", “Bibliotēkzinātnes un informācijas”, “Socioloģija”, “Politikas zinātnes”, kā arī  “Kultūras un sociālā antropoloģija”, “Datorzinātnes”, “Ģeogrāfija” un “Ģeoloģija”, “Vides zinātne” un “Ķīmija”, “Vēsture”, “Filozofija”. Tāpat budžeta vietas vēl ir pieejamas studiju programmās "Anglistika", "Baltu filoloģija", kā arī apakšprogrammā "Klasiskās studijas" (MSP "Valodniecība, literatūrzinātne un reģionu kultūrstudijas").

Kopumā pieteikumus LU fakultātēs ir iespējams iesniegt 23 maģistra studiju programmās, savukārt filiālēs – vienā maģistrantūras programmā.  

Pieteikumu iesniegšana maģistra studiju programmās notiek fakultātēs un filiālēs klātienē to norādītajos laikos, kā arī elektroniski – aizpildot veidlapu un augšupielādējot norādītos dokumentus. Elektroniskā veidlapa pieejama no 9. augusta plkst. 8.00 līdz katras fakultātes un filiāles norādītajam termiņam.  

Pirms piesakies studijām, aicinām sagatavot nepieciešamos dokumentus (dokumentus elektroniski ielādēt PDF formātā), iepazīties ar papilduzņemšanas kārtību un dokumentu iesniegšanas grafiku Maģistra līmeņa studijās.  

Vienotās uzņemšanas studijām laikā LU saņēma vislielāko pieteikumu skaitu ar pirmo prioritāti apstiprināto pieteikumu skaitā. TOP3 LU studiju programmas pēc saņemto pieteikumu skaita šogad ir “Ārstniecība”, “Psiholoģija” un “Tiesību zinātne”. Tāpat šogad būtiski pieaugusi ārvalstu jauniešu interese par LU un dubultojies to topošo studentu pieteikumu skaits, kas atbilst uzņemšanas nosacījumiem. 

Izmanto iespēju un pievienojies LU studentu saimei! 

 

Dalīties

Saistītais saturs

Turpinās uzņemšana pamatlīmeņa studijās! Pievienojies Latvijas Universitātei
11.08.2023.

Turpinās uzņemšana pamatlīmeņa studijās! Pievienojies Latvijas Universitātei

Tava otrā iespēja – vairākās LU studiju programmās sākas papilduzņemšana
08.08.2023.

Tava otrā iespēja – vairākās LU studiju programmās sākas papilduzņemšana