Latvijas Unoversitātes (LU) fondā līdz 31. augustam norisinās pieteikšanās 1. kursa stipendijām. Šajā akadēmiskajā gadā ir iespējams pieteikties deviņām stipendiju kopām, kas paredzētas pamatstudiju pirmkursniekiem. Pirmais pieteikums jau ir saņemts no Danielas Kristiānas Salenieces!

Jautājot Danielai, kas bija viņas motivācija un cik vienkārši, viņasprāt, bija pieteikties stipendijai caur LU fonda sistēmu, viņa atbildēja: "Sistēmā nebija nekādu grūtību un, ja godīgi, pieteikumu bija ļoti viegli uzrakstīt, sākumā jau nobijos, vai es to varēšu izdarīt, bet, kad sāku rakstīt, vārdi plūda paši no sevis. Uzsākot studijas LU nedaudz apjautu, ka mēneša studiju maksa ir liela, bet to nav nereāli samaksāt. Savukārt, uzrakstīt pieteikumu mani mudināja Cēsu filiāles direktore Mārīte Raudziņa, ieraugot atestātu viņa noteica - mēģini pieteikties un viss izdosies!"

Informējam, ka pieteikšanās no 2. kursa sāksies 1. septembrī un norisināsies līdz pat 29. septembrim.

Pieteikties stipendijai! 


Latvijas Universitātes fonds jau kopš 2004. gada nodrošina iespēju mecenātiem un sadarbības partneriem investēt Latvijas nākotnē, atbalstot gan LU, gan citas vadošās Latvijas augstskolas. LU fonda prioritātes ir atbalstīt izcilākos studentus, pētniekus un viņu vadītos projektus un pētījumus, veicināt modernas mācību vides izveidi, kā arī nodrošināt universitātes ēku būvi un rekonstrukciju.

Dalīties

Saistītais saturs

Pieteikšanās stipendijām, sākot no pamatstudiju 2. kursa
01.09.2023.

Pieteikšanās stipendijām, sākot no pamatstudiju 2. kursa

Piesakies 1. kursa stipendijām!
04.08.2023.

Piesakies 1. kursa stipendijām!