Ieej medicīnas studiju pasaulē, piedzīvo aizraujošu profesionālo ceļu, kas apvieno zinātni, humānismu un nepārtrauktu mācīšanos, un pēc studijām apliecini sevi kā izcilu speciālistu. Uzsāc studijas Latvijas Universitātes (LU) Medicīnas fakultātē jau šogad!

Latvijā un Eiropā vadošie speciālisti veselības aprūpē, vieslektori no visas pasaules un augsts studiju standarts sagaida ikvienu topošo LU studentu. Studijas medicīnas un veselības zinātnē nodrošina ne tikai aizraujošu un dinamisku studiju pieredzi, bet arī starptautiski atzītu diplomu, kas nodrošinās plašas darba iespējas kā Latvijā, tā arī citviet Eiropā.  

Apgūsti anatomiju, fizioloģiju un slimību izcelsmi, lai padziļinātu izpratni par cilvēka organismu un tā darbību, LU Akadēmiskajā centrā, kur studentiem visu diennakti pieejama bibliotēka un telpas individuālām studijām. Studiju process noris mūsdienīgā studiju vidē un moderni aprīkotās laboratorijās, kā arī Latvijas vadošajās ārstniecības iestādēs un aptiekās, jo neatņemama un būtiska studiju sastāvdaļa ir klīniskie studiju kursi un prakse. 

Ja cilvēka aicinājums ir palīdzēt citiem un glābt dzīvības, tad LU ir īstā vieta, lai apgūtu ārsta, farmaceita, māsas, radiogrāfera un zobārsta profesiju vai arī studētu epidemioloģiju un medicīnisko statistiku. 

AICINĀM STUDĒT LU STUDIJU PROGRAMMĀS: 

Pieteikties studijām varēs gan elektroniski (no 14.07.), gan arī ierodoties uz vietas jebkurā no augstskolu uzņemšanas punktiem no 18. līdz 24. jūlijam plkst. 16.00. 

Medicīnas koledžu absolventi ar māsas kvalifikāciju mācības vēlākos studiju posmos var turpināt profesionālā bakalaura programmā "Māszinības". Pieteikšanās studijām norisinās atsevišķi Medicīnas fakultātē, ārpus vienotās uzņemšanas: no 5. jūlija līdz 14. jūlijam. Radiologa asistenti pieteikuma iesniegšanai studiju turpināšanai profesionālā bakalaura programmā "Radiogrāfija" gaidīti fakultātē no 11. jūlija līdz 14. jūlijam. 

Pieteikšanās maģistra studijām: 

LU absolventiem, sākot no 2003. gada, elektroniski LUIS  no 3. līdz 13. jūlijam.  

Citu augstskolu absolventiem, aizpildot elektronisko veidlapu no 3. līdz 14. jūlijam. 

Klātienē fakultātē pieņemšanas laikos no 3. līdz 14. jūlijam. 

Pieteikumu iesniegšana studijām doktora studiju programmā notiek no 21. līdz 31. augustam plkst. 9.00–12.30 un plkst. 13.00–16.00 LU galvenajā ēkā Raiņa bulvārī 19, 114. telpā. 

Aktuālo informāciju par studiju programmām iespējams uzzināt vietnē gribustudet.lv, ar uzņemšanas kārtību var iepazīties LU mājaslapā.   

Studē drosmīgi – pievienojies Latvijas Universitātes saimei! 

       

Dalīties

Saistītais saturs

Izjūti pasaules daudzveidību – studē humanitārās zinātnes!
12.07.2023.

Izjūti pasaules daudzveidību – studē humanitārās zinātnes!

Iepazīsti sabiedrību un veido labāku nākotni – studē sociālās zinātnes!
11.07.2023.

Iepazīsti sabiedrību un veido labāku nākotni – studē sociālās zinātnes!

Uzņemšana LU maģistrantūrā. Studē drosmīgi!
29.06.2023.

Uzņemšana LU maģistrantūrā. Studē drosmīgi!