Ceturtdien, 27. aprīlī, no plkst. 16.00 līdz 19.00, Latvijas Universitātes Akadēmiskā centra pagalmā, Jelgavas ielā 1, norisināsies Latvijas Universitātes Sporta centra un Latvijas Universitātes Studentu padomes organizēts studentu atpūtas pasākums "Studentu jandāliņš", kurā dalībniekiem būs iespēja komandās pa 4 piedalīties dažādās aktivitātēs un stafetēs un cīnīties par vērtīgām balvām.

Pasākuma laikā pie Latvijas Universitātes Dabas mājas būs izvietotas vairākas stacijas ar dažādiem uzdevumiem. Komandām sevis brīvi izvēlētos laikos, no plkst. 16.00 līdz plkst. 18.50, būs iespēja doties uz stacijām un pildīt uzdevumus, par kuriem var iegūt punktus. Komanda ar labāko rezultātu iegūst 1 punktu, komanda ar otro labāko rezultātu 2 punktus, komanda ar trešo labāko rezultātu iegūst 3 punktus u.t.t. Kopvērtējumā uzvar komanda ar mazāko punktu skaitu.

Pasākumam reģistrēties var elektroniski, aizpildot elektronisko pieteikšanās anketu līdz 26.aprīļa plkst. 23.59, vai arī uz vietas, pasākuma laikā, no plkst. 16.00.

Šajā pasākumā ar vērtīgām balvām tiks apbalvoti gan kopvērtējuma līderi, gan arī katras aktivitātes līderi. Komandām ar labākajiem rezultātiem kopvērtējumā un kādā no aktivitātēm būs iespēja iegūt dāvanu kartes no Lemongym fitnesa kluba, Playoff Arena futbola laukumiem, PBtelpas peintbola un lāzertaga parka, Escape Town izlaušanās spēles, Probasketball veikala un Siguldas futbolgolfa parka, kā arī papildus enerģijas devu no Red Bull. Apbalvošana norisināsies pēc pasākuma,  plkst. 19.00. Pasākuma laikā, atbildot uz dažādiem pasākuma vadītāja jautājumiem, būs iespēja iegūt dāvanu kartes no Siguldas Zoo, Lemon gym, Probasketball un PlayOff Arena.

Paralēli Studentu jandāliņam norisināsies arī 2023. gada Studentu kausa fināls, kur astoņas komandas, kuras ir iekļuvušas Studentu kausa finālā, cīnīsies par galveno balvu no Līvu akvaparka. Studentu kausa finālā var tikt, piedaloties pēc iespējas vairāk LU Sporta centra rīkotajos pasākumos un krājot punktus. Vēl ir iespēja paspēt piedalīties LU Studentu pavasara pārgājienā, kas norisināsies 15. aprīlī, un LU Pavasara florbola nakts turnīrā, kas norisināsies 20. aprīlī. Plašāku informāciju par dalību Studentu kausā vari iegūt šeit. Studentu kausa finālistiem 6 cilvēku sastāvā būs jāveic tās pašas aktivitātes, kas Studentu jandāliņa dalībniekiem, bet tie tiks vērtēti atsevišķi un viņu uzrādītais rezultāts neietekmēs Studentu jandāliņa kopvērtējumu.

Ar  Studentu jandāliņa nolikumu var iepazīties šeit.

Ar Studentu kausa fināla nolikumu var iepazīties šeit.

Dalīties