Sacensību apritē nekur nav pazudusi LU 3x3 basketbola līga, kurā komandas joprojām cīnās par uzvaru turnīrā. Skarbais pavasara semestris liedz studentiem pilnvērtīgi izbaudīt basketbolu, tāpēc arī spēles notiek mazāk. Taču notiekošās spēles rada lieliskas emocijas gan skatītājiem, gan pašiem spēlētājiem. Turpinājumā apkopojums no pagājušo nedēļu notikušajām spēlēm.

"Mario Kafija&Zupiņa" vs "Karstums" 3:0 (14-8; 12-11; 16-12)

Roberta Grīnfelda rezultativitātes gājiens turpinājās arī pret "Karstuma" komandu, kuru izdevās pārliecinoši pārspēt visos trijos mačos. Maču galotnes ne vienmēr liecināja, ka uzvara būs viegli iegūstama, jo precīzie tālie metieni no "Karstuma" komandas puses lika pielikt tempu spēles beigās "Mario Kafija&Zupiņa" komandai. Spēles rezultatīvākais spēlētājs bija Roberts Grīnfelds ar 28 gūtajiem punktiem. Pretinieku komandā visi četri spēlētāji visai vienādi sadalīja punktu bagāžu. "Karstums " ar šo zaudējumu noslīd uz kopvērtējuma trešo pozīciju, atdodot savu vietu "Wannabe warriors" komandai.

"Mario Kafija&Zupiņa" vs "Wannabe Warriors" 1:2 (13-12; 13-17; 14-21)

Savstarpējais mačs, kas vienmēr ir bijis interesants. "Wannabe warriors" bija atnākuši bez rezervista, taču to nespēja izmantot "Mario Kafija&Zupiņa", kuriem šoreiz ievērojami piekliboja metienu precizitāte. Abu pirmo spēļu liktenis izšķīrās pēdējos metienos, kas atstāja intrigu uz noslēdzošo spēli. 2 minūtes pirms spēles beigām rezultāts vēl bija neizšķirts – 12:12. Precīzs tālmetiens deva "Wannabe warriors" komandai divu punktu pārsvaru, ko nākamajā uzbrukumā izlīdzināja Roberts Grīnfelds. Taču spēles galotnē precīzāki izrādījās "Wannabe warriors" spēlētāji ar diviem precīziem tālmetieniem spēles gaitu laužot Otto Ašmanim. Rezultatīvākais "Mario Kafija&Zupiņa" komandā bija Roberts Grīnfelds ar gūtiem 20 punktiem. Uzvarētāju rindās lielisku spēli aizvadīja Jānis Skrastiņš ar gūtiem 28 punktiem.

Tiekamies nākamajās spēlēs!

Dalīties