Jaunā mācību semestra ietvaros katram studentam ir iespēja pašizveidotās komandās cīnīties par vietu lielajā Studentu kausa finālā, piedaloties pēc iespējas vairāk LU sporta un aktīvās atpūtas pasākumos.  

Pēc iepriekšējā semestra, kurā norisinājās pirmais Studentu kausa posms, uz lielo finālu jau ir kvalificējusies 1 komanda. Šajā pavasara semestrī arī tev ar komandu ir iespēja iekļūt labāko komandu vidū, kuras cīnīsies lielajā finālā par galveno balvu! Kvalifikācijas posmos tiek ņemta vērā komandu iesaiste un parādītie rezultāti visos Latvijas Universitātes Sporta centra rīkotajos pasākumos. Katrā posmā tiek vērtēti konkrētā semestra sporta un aktīvās atpūtas pasākumu apmeklētība un uzrādītie rezultāti tajos.

LU Studentu kausam var pieteikt komandas no 6 līdz 10 dalībniekiem, aizpildot elektronisko pieteikuma anketuSavu komandu vari pieteikt līdz pat otrā kvalifikācijas posma beigām, bet atgādinām, ka ātrāk reģistrējot savu komandas dalību un iesaistoties pasākumos, būs iespēja nopelnīt vairāk punktus. Turnīram pieteiktās komandas nosaukumam ir jāsakrīt ar Studentu kausam pieteiktās komandas nosaukumu.

Par katru apmeklēto LU Sporta centra rīkoto pasākumu komanda saņem 5 punktus. Katrā turnīrā pieteiktajai komandai obligāti jāsastāv no Studentu kausam pieteiktās komandas dalībniekiem.

Lai saņemtu 5 punktus par dalību individuālajās sacensībās un aktīvās atpūtas pasākumos, piemēram, Studentu pārgājienā, konkrētajā pasākumā ir jāpiedalās vismaz 1 Studentu kausam pieteiktās komandas dalībniekam.

Par teicamiem sasniegumiem LU Sporta turnīros un individuālajās sacensībās komanda Studentu kausa kopvērtējumā saņem papildus punktus. Papildus punktus iespējams iegūt piedaloties LU basketbola un futbola līgās, kā arī apmeklējot un atablstot LU komandas mājas spēlēs. (Katra komanda, piedaloties LU Studentu kausā, saņem iespēju bez maksas apmeklēt LU komandu mājas spēles). Par katru LU sporta komandas mājas spēles apmeklēšanu ar atbalstošu plakātu un savas komandas nosaukumu uz tā komanda Studentu kausa kopvērtējumā iegūst papildus 1 punktu. Lai saņemtu šo punktu, vienam no komandas dalībniekiem ir savā Instagram storijā jāievieto bilde ar plakātu un jāatzīmē @LUsportacentrs.

Komandu vari pieteikt, aizpildot pieteikuma anketu šeit.

Studentu kausa 2023 nolikumu lasi šeit.

LU Studentu kausa otrā kvalifikācijas posma pasākumi:

  • E-sporta turnīrs (3.-5. februāris)
  • Erudītā LU foto orientēšanās Rīgas vecpilsētā (15. februāris)
  • Tautas bumbas nakts turnīrs (9. marts)
  • Pludmales volejbola nakts turnīrs (23. marts)
  • Studentu pārgājiens (15. aprīlis)
  • Florbola nakts turnīrs (20. aprīlis)

Jau aprīlī, pēc florbola nakts turnīra paziņosim 8 aktīvākās komandas, kuras kopvērtējumā būs savākušas visvairāk punktu. Visas 8 spēcīgākās komandas mācību gada noslēgumā tiksies 27.aprīlī - lielajā finālā, kurā cīnīsies par spēcīgākās komandas titulu un vērtīgu galveno balvu.

Plašāka informācija, kā arī nolikums par lielo finālu tiks publicēts aprīļa sākumā www.lu.lv/sports mājaslapā!

Dalīties