20. oktobrī tika aizvadīts 2.posms LU futbola līgā ierastajā ‘’’PlayOff’’ arēnā, lai noskaidrotu labākos šajā nedēļā. Šeit neliels apskats par komandu rezultātiem un vārtu guvējiem.

‘’Mazs koeficients’’ pret ‘’ČBK’’ 9:7 (6:4; 1:2; 2:1)

Spraigās spēlēs tika noskaidrots, ka komanda ‘’Mazs koeficients’’ šajā nedēļā izrādījās mazliet spēcīgāka. Pirmo setu aizvadīja ar 6 gūtiem vārtiem. ’’ČBK’’ spēja gūt 4 vārtus. Un pietuvoties pretiniekiem. ‘’ČBK’’ parādīja raksturu un izcīnīja uzvaru otrajā setā, bet trešajā setā ar tādu pašu rezultātu uzvarēja ‘’Mazs koeficients’’. Kopumā tika gūti 16 vārti visās spēlēs, kuru autori bija Mārtiņš Tamisārs (5), Mārtiņš Mārcis Gailītis (2), no komandas ‘’ČBK’’.  Komandā ‘’Mazs koeficients’’ vārtu guvumus svinēja 4 spēlētāji, Kārlis Pikšens (1), Krišjānis Kazaks (2), Lūkass Kodoliņš (1), kā arī šī brīža līgas rezultatīvākais spēlētājs Bertrams Tomass Pjatkins ar gūtiem 6 vārtiem, kurš kopumā divos posmos guvis jau 11 vārtus.

‘’Luxeteam’’ pret ‘’Lietpratēji’’ 5:13 (2:5; 2:6; 1:2)

Šīs komandas spēja parādīt studentu spēku un saliedētību. Diemžēl veselības problēmu dēļ komandai ‘’Luxeteam’’, kuri aizvadīja savas pirmās spēles, iztrūka lielākā daļa komandas. Bet Lietpratēji piekāpās un spēlēja 3 pret 3, kaut gan tāds nav spēles formāts. Pēc tam tika aizdoti komandas spēlētāji un aizvadītas pozitīvi noskaņotas spēles. Savus pirmos vārtus komandai ‘’Luxeteam’’ guva divi spēlētāji Sandis Bērziņš (2) un Lauris Vecvagars (3). Komanda ‘’Lietpratēji’’ izcēlās ar 7 vārtu guvumiem no Artūra Ozoliņa, kurš neļāva atpūsties pretinieku vārtsargam. Vārtus guva arī Miks Zaharčenoks (2), Pēteris Avotiņš (1) un Gunārs Lapiņš (2), kurš šobrīd atrodas otrajā vietā rezultatīvāko spēlētāju topā ar gūtiem 10 vārtiem divās spēlēs.

‘’Zlatanera’’ pret ‘’Business Bedalogi’’ 4:13 (4:3; 0:7; 0;3)

Komandai ‘’Zlatanera’’ izdevās izcīnīt uzvaru pirmajā setā, kur spraigā cīņā gandrīz tika izrauts neizšķirts. Komandas ‘’Business Bedalogi’’ vārtsargs vārtus ‘’sausā’’ nosargāja atlikušos divus setus un tas ļāva komandai izvirzīties vadībā un šo posma kārtu uzvarēt. Kopumā tika gūti četri vārti komandai ‘’Zlatanera’’ no Roberta Kļaviņa (1), Miķeļa Maža (2) un spēlētāja Roberta Kļaviņa gūtie vārti iepriecināja komandu. No komandas ‘’Business Bedalogi’’, gandrīz katrs spēlētājs guva vārtus un apgrūtināja pretinieku vārtsargu. Farids Guseinovs (4), Vladislavs Orehovs (3), Vadims Plešs (3), Ņikita Žukovs (2), bet pirmie vārti līgā Danielam Didenko un Nikitam Borziham.

Nākamās spēles tiks aizvadītas 27. oktobrī, kur tiksies

‘’Mazs Koeficients’’ pret ‘’Lietpratēji’’

‘’Zlatanera" pret  ‘’Receba FC’’

‘’ČBK’’ pret ‘’Luxeteam’’

Tiekamies!

Dalīties