Sveicam 2021./2022. studiju gada 13 absolventus - profesionālās bakalaura studiju programmas "Pirmsskolas un sākumskolas skolotājs" studentus!

Šis akadēmiskais gads ir bijis izaicinājumu pilns mums visiem, un jūs visi esat godam nopelnījuši svētku brīdi.

Ievērojot visus spēkā esošos epidemioloģiskos noteikumus, šogad Ziemas izlaidums notiks attālināti. Studenti un pasniedzēji ir aicināti pievienoties uz svinīgo izlaiduma daļu Zoom platformā, bet ģimenēm un draugiem būs iespēja vērot izlaidumu tiešraides Facebook platformā.

Ziemas izlaidumi notiks 25. februārī.


PASĀKUMA NORISE

Pasākuma svinīgā daļa:

  • Apsveikuma vārdus visiem absolventiem vēlas teikt Latvijas izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece, LU rektors prof. Indriķis Muižnieks, LU PPMF dekāne prof. Linda Daniela, kā arī programmu direktori un apakšprogrammu vadītāji.
  • Arī tavs kurss var sagatavot nelielu uzrunu un pateicības vārdus, ja vēlaties (lūdzu, par to informēt, rakstot uz e-pastu: santa.dreimane@lu.lv).
  • Pieslēdzoties pasākumam esi laipni aicināts uzlikt fona attēlu ar Latvijas Universitātes ģērboni. Vari izvēlēties sev tīkamāko no piedāvātajiem attēliem.
  • Esi aicināts arī uzlikt virtuālu absolventa cepurīti, lai ir svinīgāka noskaņa. 

 Neformālā daļa:

  • Zoom pasākuma laikā tiks izveidotas atsevišķas istabas, kurās pēc svinīgās daļas varēsi pievienoties, izvēloties savu studiju programmu.
  • Istabās neformālā gaisotnē varēsiet uzņemt kopbildi, kā ar parunāties ar kursa biedriem un pasniedzējiem.
  • Neformālā daļa netiks rādīta Facebook tiešraidē.

Izlaiduma grupas un Zoom saites:

Plkst.10.00 (1. līmeņa un bakalaura studiju programmas - FILIĀLES)

Vairāk informācijas: šeit

Dalīties

Saistītais saturs

Sākas vasara un izlaidumu laiks!
01.06.2023.

Sākas vasara un izlaidumu laiks!