© Foto: Toms Grīnbergs, Latvijas Universitātes Komunikācijas un inovāciju departaments

Lai atbalstītu mūsdienīgu zināšanu apguvi un paplašinātu pieejamo akadēmisko kursu klāstu LU Inovāciju grantu projekta ietvaros LU Inovāciju centrs sadarbībā ar Microsoft piedāvā četrus jaunus mācību kursus.

LU Inovāciju centrs piedāvā šādus kursus:

  • Biznesa analīze, kas ietver prasmes darbā ar datiem, mākoņdatošanas pamatus un to pielietojumu biznesa attīstībai;
  • Datu analīze, kur tiek piedāvāts apgūt datu vizualizācijas pamatus, iemaņas darbā ar Microsoft platformu Power BI un citas pamat zināšanas, kas palīdzēs izmantot datus ikvienā jomā;
  • Bezkoda un mazkoda programmu izstrāde, kur kursa ietvaros tiks apgūta programmatūras un sistēmu projektēšana, kā arī izstrādes un testēšanas metodes;
  • Lietotņu veidošana, kas ļaus izstrādāt lietotnes, kas palīdzēs vienkāršot, pārveidot un automatizēt biznesa procesus.

Kursi ir pieejami angļu valodā un mācību programma ir balstīta uz pašmācību – katrs programmas dalībnieks zināšanas apgūst sev piemērotā laikā un ātrumā, izmantojot Microsoft Learn platformā pieejamos mācību resursus.

2021.gada janvārī un februārī pašmācība tiks papildināta ar praktiskām nodarbībām, kuru laikā mācību programmu vadītāji ar nozares ekspertiem dalīsies pieredzē, kā iegūtās zināšanas iespējams pielietot praksē.  Šos mācību kursus plānots arī ieviest arī kā C daļas studiju kursus.

Pēc programmas pabeigšanas ar iegūtām zināšanām un papildus sagatavošanos, dalībniekam būs iespēja kārtot Microsoft sertifikācijas eksāmenus un saņemt pasaulē atzītus sertifikātus (Microsoft Azure Fundamentals; Microsoft Power Platform Fundamentals; Azure AI Fundamentals; Microsoft Azure Data Fundamentals), kas apliecinās prasmes jaunāko tehnoloģiju apguvē.

Mācības programmā ir bez maksas, izņemot Microsoft sertifikācijas eksāmenu, kurš pieejams ar īpašu atlaidi (40 EUR katrs eksāmens).

  • Programmas mājaslapa ar kursu aprakstu un reģistrāciju pieejama LU Inovāciju centra mājaslapā
  • Lai reģistrētos mācību programmai, dodies uz sadaļu “Pieteikšanās” https://ej.uz/PieteiksanasTe 
  • Lai saņemtu pieeju mācībām resursiem un varētu sekot līdzi savam mācību progresam, reģistrējies Microsoft Learn platformā
  • Lai uzsāktu mācības, izvēlies savu mācību moduli (I vai II) programmas mājaslapā un secīgi apgūsti mācību tēmas (spied uz attiecīgās tēmas linka)
  • Praktisko nodarbību grafiks tiks ievietots programmas mājaslapā un nosūtīts uz Jūsu reģistrācijas e-pastu janvāra sākumā.

Aicinām visus interesentus laicīgi reģistrēties! Reģistrācija pieejama līdz 31.decembrim.

Dalīties