Atvērta pieteikšanās biznesa idejām un jaunuzņēmumiem Latvijas Universitātes (LU) un Rīgas Tehniskā universitātes (RTU) kopīgi izveidotajā biznesa inkubatorā. Aicināti jaunie uzņēmēji, zinātnieki un pētnieki!

“Universitāšu kopīgi izveidotais inkubators dos iespēju jau studiju laikā pārbaudīt un attīstīt biznesa ideju, izveidot zinošu un kompetentu komandu, kā arī uzlabot personīgo pieredzi uzņēmējdarbībā”, pauž LU Zinātnes departamenta direktors Justs Dimants, norādot, ka “Universitāšu inkubatora bezmaksas programma ļaus biznesa ideju attīstīt līdz līmenim, lai nākamajā posmā komanda būtu spējīga piesaistīt investoru finansējumu”.

Lai pieteiktos, komandā, jābūt vismaz vienam LU vai RTU studentam, vismaz vienam dalībniekam ar kompetencēm tehniskajās zinātnēs un vismaz vienam dalībniekam ar kompetencēm biznesa, ekonomikas vai vadības jautājumos. Programma ilgs 4 mēnešus, un tās laikā komandām būs pieejamas apmācības un lokāla un starptautiska mēroga mentoru atbalsts. Tā pat komandas dalībniekiem būs iespēja konsultāties komercdarbības idejas validācijai, biznesa plāna sagatavošanai un tirgus izpētei. Vēl dalībniekiem būs pieejamas tehnoloģiskās ekspertīzes un aprīkotas darba vietas labākiem projekta rezultātiem.

Piesakies: http://bit.ly/InkubatorsPieteiksanas!

Dalīties