Pirms 100 gadiem, 4. februārī, tika dibināta Latvijas Universitātes Teoloģijas fakultāte. Pagājis gadsimts kopš fakultātes aizsākumiem, tādēļ arī šī gada laikā fakultāte visus interesentus aicina uz vairākiem pasākumiem, lai kopīgi iesoļotu nākamajā fakultātes gadsimtā!

Latvijas Universitātes Teoloģijas fakultāte svinīgi aizsāka jauno mācību semestri, 4. februārī atzīmējot fakultātes 100 gadu jubileju ar kopīgu svētbrīdi Mazajā aulā. Teoloģijas fakultāte visus interesentus aicina uz vairākiem pasākumiem, kas notiks šī gada laikā, lai kopīgi iesoļotu nākamajā fakultātes gadsimtā.

13. februārī, plkst. 12.00., aicinām uz Ralfa Kokina foto izstādes atklāšanu LU Teoloģijas fakultātes gaitenī (Raiņa bulv. 19).

14. februārī, plkst. 17.00., Microsoft Inovāciju centrā (O. Kalpaka bulvārī 4) aicinām visus interesentus uz prof. Stefānijas A. Badvejas semināru "Sign of Mary: Giving Voice to Marian Theology and Devotion". Šis seminārs ir iespējams, pateicoties BAFF (Baltijas-Amerikas Brīvības Fonda) finansējumam.

17. un 18. februārī aicinām interesentus uz LU 78. starptautiskās zinātniskās konferences teoloģijas un reliģijpētniecības sekciju ar nosaukumu "Kurp ejam? Teoloģijas, reliģijpētniecība un garīgums 21. gadsimtā". Konference abās dienās sāksies plkst. 10.00, Microsoft Inovāciju centrā (O. Kalpaka bulv. 19).

26. februārī plkst. 18.00 LU Bibliotēkas Klusajā lasītavā visi interesenti ir aicināti uz izstādi, kas būs veltīta LU Teoloģijas fakultātes izdotajam žurnālam "Ceļš". Izstādes atklāšanas laikā arī tiks prezentēts jaunais "Ceļš" numurs, kas iesoļojis jaunajā simtgadē ar jaunu dizainu.

2. martā visiem interesentiem būs iespēja apmeklēt Bonijas Milleres-Maklemoras semināru par sievietes lomu kristietībā: Women and Christianity: Issues and Challenges. Šis seminārs ir iespējams pateicoties BAFF finansējumam.

3. martā Marks Millers-Maklemors uzstāsies atvērtajā lekcijā par kalpošanu: Life Stories: Narratives and Pastoral Identity. Šī lekcija ir iespējama, pateicoties BAFF finansējumam.

12. martā aizsāksim domnīcu ciklu, kur interesentiem būs iespēja apmeklēt lekcijas, kuras sniegs vērtīgus padomus ikdienas izaugsmei.

22. maijā kopā ar LU fondu dosimies ekspedīcijā pa Vecrīgas baznīcām.

19. un 20. jūnijā tiksimies sarunu festivāla "LAMPA" garīguma teltī.

4. jūlijā svinēsim simtgades svētkus Botāniskajā dārzā. Piesakies pasākumam līdz pat 6. maijam: bit.ly/LUTF100

Šie un vēl citi pasākumi norisināsies visa gada garumā. Sekojiet līdzi informācijai LU TF sociālajos tīklos un tīmekļa vietnē!

Informējam, ka pasākumu laikā tiks fotografēts.

Dalīties