Foto: Jānis Brencis

Latvijas Universitātes (LU) Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāti (BVEF) šoziem absolvēs 78 jaunie speciālisti, no tiem 58 bakalaura un 5 maģistra studiju programmās, bet 15 pirmā līmeņa augstākās izglītības programmā. Ziemas izlaidums notiks piektdien, 14. februārī, plkst. 16.00 LU lielajā aulā, Raiņa bulvārī 19.

Ziemā tiks absolvētas sešas bakalaura studiju programmas “Vadības zinības”, ”Ekonomika” un profesionālās bakalaura studiju programmas - “Grāmatvedība, analīze un audits”, “Finanšu menedžments”, "E-biznesa un loģistikas vadības sistēmas" un “Personāla vadība”, kā arī divās maģistra studiju programmas “Vadības zinības” un profesionālās maģistra studiju programma “Starptautiskais bizness”. Pirmā līmeņa profesionālā augstākās izglītības studiju programma “Komercdarbības organizācija”. Par veiksmīgu zinātnisko darbu LU rektora atzinības raksti tiks pasniegti 13 fakultātes beidzējiem.

Par BVEF

BVEF ir viena no lielākajām LU fakultātēm un tajā 2019./2020. gadā studē vairāk nekā 2000 studentu, bet 1. kursā – 801. Fakultāte piedāvā reālajā uzņēmējdarbībā sakņotu augstāko izglītību, jo jau pašā studiju sākumā studentiem ir iespēja ne tikai apgūt lekciju kursus, bet arī sākt attīstīt un realizēt savu biznesa ideju Latvijas Universitātes studentu Biznesa inkubatorā. Te katram ir pieejamas bezmaksas konsultācijas, kā arī mentoru, nozaru profesionāļu un pieredzējušu uzņēmēju atbalsts. Tāpat fakultātē notiek regulāra nozares speciālistu iesaiste mācību procesā - vieslekcijas, vizītes uzņēmumos, studentu prakses, tiek īstenotas dažādas sadarbības formas ar uzņēmumiem. 

Dalīties