25. un 26. janvārī tika aizvadīti kārtējie starti bobsleja divniekiem un četriniekiem, kur vienā no Latvijas ekipāžām startē arī Latvijas Universitātes students Dāvis Spriņģis. Divnieku sacensībās izcīnīta 15. vieta, bet četriniekos sezonas labākais starts – 7. vieta.

25. janvārī notika sacensības divniekiem, kur Dāvis Spriņģis startē kopā ar Ralfu Bērziņu.

  • Pirmajā braucienā uzrādītais laiks bija: 49.93 sekundes, kas deva 13. vietu.
  • Otrajā braucienā uzrādītais laiks: 49.99 sekundes, kas braucienā bija 14. laiks.
  • Kopsummā komanda sasniedza 15. vietu.

Dāvis Spriņģis: “Aizvadījām kārtējo Pasaules kausa posmu. Pirmajā braucienā 3. ātrākais starta laiks, bet neizdevās atrast ātrumu trasē un 13. rezultāts finišā. Otrajā braucienā mazliet par tuvu uzskrējām startā, līdz ar to 6. laiks ieskrējienā un 14. laiks finišā. Braucienos netika pieļautas rupjas kļūdas, bet ātrums bija daudz zemāks nekā pārējām komandām, tas mums palika nesaprotams.”

26. janvārī tika aizvadīti starti četriniekiem, kur ekipāžā startē Ralfs Bērziņš, Edgars Pirogs, Edgars Nemme un Dāvis Spriņģis.

  • Pirmais brauciens: 48.70 sekundes, kas bija 4. ātrākais laiks braucienā.
  • Otrais brauciens: 48.89 sekundes – 10. vieta braucienā.
  • Kopsummā sasniegta 7. vieta, kas ir komandas augstākais sasniegums šajā sezonā.

Dāvis Spriņģis: “Četrinieki- uzstūmām 7. ātrāko laiku, brauciens padevās labs un finišā 4. vieta. Visi konkurenti atradās ļoti tuvu un bija paredzama interesanta cīņa par sešinieku. Otrajā braucienā uzlabojām starta laiku, bet taisnē tika pieļauta kļūda un līdz ar to atkritām uz 7. vietu. Šogad pagaidām labākais rezultāts.”

 

Nākamos startus komanda aizvadīs nedēļas nogalē, 1. un 2. februārī, kad sacensības norisināsies Sanktmoricas (St. Moritz) trasē.

Dalīties