LU studenti Zinātņu mājā

Latvijas Universitāte “Fostering Outreach within European Regions, Transnational Higher Education and Mobility” – “Eiropas reģionu sadarbības, transnacionālās augstākās izglītības un mobilitātes veicināšana” (turpmāk – FORTHEM) tīkla (Erasmus+ Eiropas universitāšu alianses) ietvaros piedāvā iespēju LU pilna laika studentiem pieteikties divu veida īstermiņa mobilitātēm - kolektīvai un individuālai - kādā no FORTHEM tīkla augstskolām. Pieteikšanās termiņš līdz 2020. gada 15.februārim (plkst. 23.59).

FORTHEM partneraugstskolas:

  • Gūtenberga Universitāte Maincā (Vācija)
  • Valensijas Universitāte (Spānija)
  • Burgundijas Universitāte (Francija)
  • Palermo Universitāte (Itālija)
  • Jiveskiles Universitātie (Somija)
  • Opoles Universitāte (Polija)

KOLEKTĪVĀ īstermiņa mobilitāte

2020. gadā studentiem ir iespēja izvēlēties kādu no 14 īstermiņa programmām (vairākums angļu valodā). Programmu sarakstu un pieteikšanās formu skatīt ŠEIT.

INDIVIDUĀLĀ īstermiņa mobilitāte

Ja ir nepieciešams finansiāls atbalsts, lai izstrādātu studiju darbu/projektu, kas ietver aktivitātes (līdz 10 dienām) FORTHEM partneraugstskolā, ir iespējams pieteikties FORTHEM projekta līdzekļiem. Prioritāri atbalstāmās aktivitātes: pētniecība uz vietas partneraugstskolā, eksperimenti noslēguma darba izstrādei, sadarbība ar studentu apvienību, studentu grupu par kopīgiem šī brīža vai nākotnes projektiem. Pieteikšanās forma atrodama ŠEIT.

 

Papildu informācija:
Latvijas Universitāte
Mobilitātes nodaļa
E-pasts: forthem@lu.lv

Dalīties