Sestdien, 2. novembrī, norisināsies Latvijas Universitātes (LU) Sporta centra organizēts darbinieku un viņu ģimeņu atpūtas pasākums “Lielais pārgājiens 2019”, kurā dalībniekiem būs iespēja doties skaistā pārgājienā pa Carnikavas apkārtni un piedalīties dažādās aktivitātēs.

Dalībnieku pulcēšanās notiks pie Carnikavas dzelzceļa stacijas, sākot no plkst. 11:00, bet starts paredzēts stacijā plkst. 11:15. Automašīnu īpašnieki savus auto varēs novietot kādā no stacijas tuvumā esošajiem stāvlaukumiem.

Pārgājiena laikā iepazīsimies ar Carnikavas ciema un dzelzceļa stacijas vēsturi, apskatīsim Gaujas ieteku jūrā, iepazīsim mežā esošos Latvijas armijas būvētos bunkurus un redzēsim vēl daudz citas vietas, kas raksturīgas Carnikavas apkārtnei

Pārgājiena finišs plānots Carnikavas dzelzceļa stacijā, bet pēc pārgājiena visi dalībnieki tiks aicināti uz siltām pusdienām un tēju, par kurām parūpēsies pasākuma organizatori, Latvijas Universitātes Sporta centrs. Pasākums norisināsies, apmēram, līdz 16:00, lai dalībnieki paspētu uz vilcienu Rīgas virzienā.

Pārgājiena kopējais maršruts būs aptuveni 13 km garš un paredzēts visiem Latvijas Universitātes darbiniekiem un to ģimenēm. Uz pārgājienu līdzi jāņem laikapstākļiem atbilstošus apavus un apģērbu.

Visiem dalībniekiem lūgums aizpildīt pieteikuma anketu.

Dalīties