Latvijas Universitātes (LU) Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes (BVEF) Vadības un uzņēmējdarbības mācību centrā (VUMC) ar semināru par mūzikas producēšanu “Tu esi infulenceris!” viesosies mūzikas producents no ASV – Renē Meriste (Rene Meriste). Seminārs angļu valodā notiks 4. novembrī no plkst. 10.30 līdz 14.00, Aspazijas bulvārī 5, Rīgā.

Seminārā Renē Meriste dalīsies ar savu pieredzi mūzikas industrijā, atklāti stāstot par savu ceļu uz Rietumeiropas un Amerikas mūzikas tirgu virsotnēm. Renē pasākuma apmeklētājus iepazīstinās ar mūsdienu mūzikas industrijas etiķeti un menedžmenta aktualitātēm, kā arī dalīsies ar padomiem, kā izveidot veiksmīgu mūzikas zīmolu.

Renē arī prezentēs savu grāmatu par sekmīgu mūzikas producēšanu – “Tu esi infulenceris!” (angļu valodā - “You are The Influencer!”), kuru būs iespēja iegādāties semināra dalībniekiem. Pasākuma apmeklētāji varēs pieteikties individuālai jautājumu un atbilžu sesijai ar mūzikas producentu.

Pasākumu organizē LU BVEF Vadības un uzņēmējdarbības mācību centrs un Tallinas Džordža Otsa mūzikas skola (George Ots Music School). Semināra dalības maksa ir 50 eiro, dalības maksa ar grāmatas iegādi – 100 eiro, bet pilna semināra programma, kurā ietilps dalība seminārā, grāmata un individuāla tikšanās ar mūzikas producentu Renē Merista maksā 150 eiro. Reģistrācija semināram notiek līdz 1.novembrim: shorturl.at/nuwzB

Par Renē Meriste

Renē Meriste ir dzimis un audzis Igaunijā. Studējis Igaunijā, Dānijā, Latvijā un ASV. 2003. gadā Renē Meriste pārcēlās uz Vāciju, bet 2007. gadā uz Losandželosu, ASV. Renē mūzikas biznesā darbojas jau no 15 gadu vecuma. Producents ir pārstāvējis tādas grupas kā “Vanilla Ninja”, “Maarja”, “N-euro” un “Marya Roxx”. Mākslinieki, ar kuriem Renē ir strādājis, ir pārdevuši vairāk nekā 5 miljonus singlu un albumu. Rene arī bija atbildīgs par “North American Touring” algas samaksu uzņēmumā “Team Companies” vairāk nekā miljarda ASV dolāru apmērā. Renē ir sarakstījis grāmatu “You Are the Influencer”, kurā ir apkopotas viņa zināšanas par mūzikas nozari un producēšanu.

Par VUMC

Vadības un uzņēmējdarbības mācību centrs apmāca privāto, valsts un pašvaldību iestāžu pārstāvjus ar mūsdienīgām zināšanām un prasmēm, kas ļauj ne tikai izdzīvot, bet arī attīstīties sarežģītos biznesa apstākļos, kā arī nodrošina ar tirgus prasībām aktuālu, sabiedrības interesēm saskaņotu kvalifikācijas paaugstināšanu un izglītību uzņēmējdarbības un vadības jomās. 

Dalīties