Vēlies pieredzi un kontaktus savā nozarē jau studiju laikā? Piesakies programmai “Izgaismo nākotni”! Latvijas Universitātes (LU) Karjeras centrs sadarbībā ar LU Absolventu klubu veido jauniešu karjeras attīstības programmu LU studentiem, kur gada garumā students iepazīs savu specialitāti.

Programmas laikā nozares profesionāļi sniegs palīdzību un padomus vecāko kursu studentiem. Tas dos iespēju jauniešiem gūt pieredzi un padziļinātas zināšanas jomā, kuru izvēlējušies studēt Latvijas Universitātē. Gada garumā students un viņam piešķirtais mentors tiksies, lai izprastu un virzītu studenta mērķus, palīdzētu iepazīt izvēlēto nozari un ikdienas darba specifiku. Studentiem būs iespēja ciemoties arī pie padomdevēja darba vietā un redzēt visu darbu procesu. Būs arī iespēja saņemt atbalstu studiju procesā, t.sk., kursa darbu, diplomdarbu u.c. izstrādē.

Ko iegūs students? Labāku izpratni par to, ko darīt pēc studiju noslēguma, kontaktus nozaru profesionāļu vidū, apliecību par dalību projektā un rekomendācijas vēstuli, kā arī pievienoto vērtību diplomam.

Norises laiks:  2019. gada novembris - 2020. gada maijs

Aicināti pieteikties: LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes (BVEF), Juridiskās fakultātes (JF), Sociālo zinātņu fakultātes (SZF), Humanitāro zinātņu fakultātes (HZF), Datorzinību fakultātes un Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas (PPMF) fakultātes studenti.

Vairāk informācijas un pieteikšanās: 03.09.-17.09.2019. www.izgaismo.lv

Dalīties