2019. gada 24. aprīlī, Latvijas Universitātes (LU) Akadēmiskajā bibliotēkā plkst. 15.30 svinīgi tiks atklāts Eiropas dokumentācijas punkts. Punkta atklāšanai par godu jau plkst. 16.00 notiks pirmais pasākums - pilsoņu dialogs “Kādu dziesmu dziedāsim jaunajā Eiropā?” Pilsoņu dialogs tiek rīkots ar Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā atbalstu, un tajā tiks diskutēts par aktualitātēm, kas saistītas ar Eiropu – Eiropas Parlamenta vēlēšanām, Eiropas Komisijas plānoto, kā arī par populisma tendencēm Eiropā.

Pasākumā piedalīsies Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā vadītāja p.i. Andris Kužnieks, Eiropas Parlamenta biroja Latvijā vadītāja Marta Rībele, Latvijas Ārpolitikas institūta direktora vietnieks Kārlis Bukovskis un citi eksperti. Pasākuma moderatore - LZA Eiropas politikas pētījumu institūta padomes priekšsēdētāja, LZA īstenā locekle Dr.habil.oec., profesore Inna Šteinbuka.

Ikvienam interesentam būs iespēja diskusijai sekot līdzi arī tiešsaistē LZA, LU AB, Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā un ES mājas Facebook lapās šeit:

Dalīties