21. februārī aizvadīta LU sporta servisa centra organizētā "Visu Zvaigžņu spēle".

Ceturtdien, 21. februārī, Elektrum Olimpiskā centra telpās norisinājās LUBL un LUFL organizētās "Visu Zvaigžņu spēles" basketbolā un futbolā. 

Basketbolā fantastiskā atmosfērā tika aizvadīta lielā Zvaigžņu spēle starp Austrumu un Rietumu komandām, kas ilga četras ceturtdaļas pa desmit minūtēm. Ļoti uzbrūkošā un skatītājiem aizraujošā spēlē uzvaru ar 99:97 izcīnīja Rietumu komanda. Basketbolā tika aizvadīts arī trīspunktu metienu konkurss, kurā uzvaru izcīnīja Viesturs Zariņš.

Futbolā tika aizvadītas trīs principiālas paraugspēles: Pirmkursnieki pret Otrkursniekiem, Līgas izlase pret Kapteiņiem, kā arī Maģistri pret Absolventiem. Futbola svētku un brīvā gaisotnē komandas aizvadīja 2x15 minūšu ilgus dueļus.

Tāpat futbola interesentiem tika piedāvāti divi konkursi - sitiena precizitātes un sitiena spēka. Precizitātes konkursā triumfēja 4 futbolisti, kas no maksimālā attāluma (15 metriem) raidīja bumbu mazajos vārtos. Kopumā precizitātes konkursā bija jāiziet 7 līmeņi, un visus no tiem pieveica Artjoms Daškevičs, Mārtiņš Pavlovs, Oskars Briņķis un Jānis Šķēls.

Tikmēr sitiena spēku jeb kustības ātrumu noteica mērierīce. Katram interesentam bija pieci mēģinājumi, un divus labākos uzrādīja Kristaps Mackovs un Ričards Iesaliņš, sasniedzot identisko 106 km/h atzīmi.

Jāatzīmē, ka abos konkursos maksimālos rezultātus uzstādīja pasākuma viesis Kristers Aldis Puriņš (Latvijas U-21 izlases kandidāts, Latvijas Universitātes students), kas trāpīja gan no 15 metriem, gan uzsita lielāko rezultātu - 120 km/h.

Konkursu labākie tika pie 2. semestra sporta abonementiem, kā arī simboliskām balvām no Latvijas Universitātes. Noslēgumā dalībnieki cienājās ar kliņģeri, kā arī Red Bull dzērieniem.

Pasākumā viesojās arī LU karsējmeitenes, kas priecēja klātesošos ar vairākiem priekšnesumiem. Īpašu paldies sakām gan meitenēm, gan karsējmeiteņu vadītājai Martai Kalējai-Irbei. Tāpat pasākuma organizēšanā pateicamies LU SSC direktoram Uģim Biseniekam un koordinatoram Kalvim Kazākam, kā arī pasākuma fotogrāfei Marijai Voronovai.

Foto no pasākuma meklē: https://ej.uz/LUALLSTARS

LU Futbola līgas vadītājs Miks Vilkaplāters
LU Basketbola līgas vadītājs Oskars Rimša

Dalīties