Foto: Inna Zaharova

Ar pārliecinošu uzvaru pār “FK Ozolnieki/JN”, 19. oktobrī florbola komanda “Latvijas Universitāte/FS Masters” aizvadīja pirmo mājas spēli. Tāpāt aizvadītajā nedēļā norisinājas spraigi notikumi iekšējās Latvijas Universitātes (LU) sporta līgās, taču nedēļas nogales izskaņā basketbola komanda "Latvijas Universitāte" līdzvērtīgā cīņā piekāpās pretiniekiem “Keila Coolbet”.

 

Sestdien, 19. oktobrī, Ulbrokas sporta kompleksā tika aizvadīta pirmā mājas spēle florbola komandai “LU/FS Masters”. Šoreiz pretī stājās "FK Ozolnieki/JN” komanda. “LU/FS Masters” komanda demonstrēja pārliecinošu spēli jau no pirmās minūtes, kas rezultējās ar iespaidīgu rezultātu 12:5, kas nodrošināja +3 punktus tabulā.  

Pirmā perioda sākumā “FK Ozolnieki/JN” komanda atklāja spēles rezultātu, gūstot vārtus mazākumā, bet mājinieki ātri atguvās.  Otrā perioda laikā dominanci turpināja “LU/FS Masters”, taču trešais periods sākās ar agresīvu spēli no abu komandu puses. Lauris Nazarovs spēles izskaņā ar saviem trešajiem vārtiem nostiprināja “Latvijas Universitāte/FS Masters” triumfu, noslēdzot spēli ar rezultātu 12:5.    

Par labāko spēlētāju “Latvijas Universitāte/FS Masters” komandā tika atzīts Lauris Nazarovs, kas šajā spēlē izcēlās ar trīs vārtu guvumiem jeb hattrick. Divus vārtus un divas rezultatīvas piespēles guva Gustavs Liekniņš, taču ar vienu vārtu guvumu un trīs rezultatīvām piespēlēm izcēlās Renārs Liepiņš. 

Par pārliecinošo uzvaru var lasīt LU Sporta centra mājaslapā

   

Aizvadītajā nedēļā sporta laukumos valdīja spriedze un aizrautība. Gan 3x3 basketbolā, gan volejbolā, gan mini futbolā komandas demonstrēja izcilu sniegumu un cīnījās par vietu turnīru kopvērtējuma augšgalā. Basketbola laukumā pārliecinošas uzvaras guva “Bulta” un “Mario Kafija & Zupiņa”, volejbolā “Bruni Team” izvirzījās līderu godā, bet mini futbolā “Zinību zibeņi” demonstrēja kvalitatīvu spēli. 

Savukārt  basketbola komanda "Latvijas Universitāte" nedēļas nogali noslēdza ar izbraukuma Latvijas-Igaunijas basketbola līgas spēli pret "Keila Coolbet”. Spēli “LU” komanda iesāka pārliecinoši un turējās vadībā, taču atgriežoties laukumā pēc puslaika mājniekiem izdevās atspēlēties un izcīnīt uzvaru ar rezultātu 83:75. 

Dalīties

Saistītais saturs

Sacensībām piepildīta nedēļas nogale LU sportistiem
15.10.2024.

Sacensībām piepildīta nedēļas nogale LU sportistiem