Koku lapām iekrāsojoties aizvien košāk, Latvijas Universitātes (LU) vēstneši atkal ir gatavi doties uz Latvijas vidusskolām, lai klātienē vai attālināti sniegtu informāciju par studiju iespējām lielākajā Latvijas universitātē.

LU aicina skolēnus iepazīties ar studiju iespējām un ārpusstudiju aktivitātēm! Kā? Lai organizētu tikšanos ar LU vēstnešiem – Universitātes pārstāvjiem –, aicinām skolēnus un skolotājus nokomplektēt klasi vai plašāku interesentu grupu un aizpildīt pieteikumu. Tālāk par visu parūpēsies LU vēstneši, kas sniegs noderīgu informāciju par iestāšanos un studiju procesu, kā arī atbildēs uz jautājumiem, kas saistīti ar studijām Universitātē.  

Piesaki LU vizīti savā skolā jums piemērotākā veidā: 

LU vizīte attālināti – mūsdienīgs un ērts veids, kā iepazīties ar LU, atrodoties jebkurā vietā – skolā vai mājās. Attālinātajā vizītē LU vēstnesis platformā Zoom 40 minūšu laikā sniegs plašu informāciju, lai skolēns iegūtu visaptverošu priekšstatu gan par studiju un ārpusstudiju iespējām LU, gan arī uzzinātu par citiem pasākumiem, ko LU piedāvā vidusskolēniem.  

LU vizīte Tavā skolā – klātienes vizīte, kas ir ideāli piemērota vidusskolu karjeras dienām, kā arī lielāka mēroga karjeras izglītības pasākumiem. Tikšanās laikā LU vēstneši ne tikai iepazīstinās skolēnus ar LU studiju piedāvājumu, bet arī atbildēs uz ikvienu radušos jautājumu, lai labāk izprastu interesējošās studiju programmas. 

LU dalība reģionālajās izglītības izstādēs piedāvā iespēju par studijām LU uzzināt vienlaicīgi plašai auditorijai – novadam vai Latvijas reģionam. LU pārstāvji sniedz gan prezentācijas, gan plašākas konsultācijas par studiju iespējām, iestāšanās procesu, kā arī citiem skolēniem būtiskiem jautājumiem. 

Vēstnešu vizīte ir būtisks solis, lai topošajiem studentiem sniegtu skaidrību un atbalstu svarīgā dzīves posmā – izglītības un karjeras izvēlē. 

Ja arī tu, tava klase – vai vairākas – vēlaties satikt LU vēstnesi, tad vienojies ar klasesbiedriem un audzinātāju, aizpildiet pieteikuma anketu un tiekamies! 

Pieteikšanās anketa - https://www.lu.lv/gribustudet/skoleniem/lu-vizite-tava-skola/  

Dalīties

Saistītais saturs

Skolēni ir ieinteresēti par studijām Latvijas Universitātē
26.10.2023.

Skolēni ir ieinteresēti par studijām Latvijas Universitātē