Aizvadītā nedēļas nogale sporta pasaulē bija notikumiem bagāta - arī Latvijas Universitātes (LU) darbiniekiem un sportistiem, piedāvājot daudz aizraujošu brīžu aktīvā dzīvesveida cienītājiem.  

“Latvijas Universitāte/FS Masters” florbola komanda aizvadīja spēli pret Irlavas komandu, LU airētāji piedalījās Latvijas Republikas čempionātā, bet LU darbinieki kopīgi devās kopīgā pārgājienā pa Mangaļsalu. Savukārt basketbola komanda “Latvijas Universitāte” devās izbraukumā uz Tallinu, lai cīnītos par vērtīgiem punktiem pret BC “KALEV/Cramo”. 

 

Sestdien, 5. oktobrī, Mangaļsalā, norisinājās LU Sporta centra organizēts darbinieku un viņu ģimeņu aktīvās atpūtas pasākums “LU Darbinieku rudens pārgājiens 2024”, kurā dalībniekiem bija iespēja doties ceļojumā pa Mangaļsalas neatklātajām vietām. Pārgājiena dalībnieki 13 kilometru garajā maršutā apskatīja Mangaļsalas vēsturiskos objektus kā zviedru dzelzsbetona kuģa vraks un Austrumu mols, pārgājienu noslēdzot neformālā gaisotnē baudot siltu zupu. 

Dalībnieku atsauksmes par pārgājienu vari lasīt šeit!

 
 

5. oktobrī “Latvijas Universitāte/FS Masters” florbola komanda devās izbraukumā, lai aizvadītu spēli pretī “SK Slampe/Zevid/Irlava”. Pēc veiksmīga spēles sākuma, kad universitātes komanda bija vadībā, tika piedzīvota smaga trešā trešdaļa, kas rezultējās ar pagarinājumu. Pagarinājumā “LU/FS Masters” bija spiesta piekāpties mājiniekiem ar rezultātu 10 pret 9.  

Plašāk par spēles gaitu uzzini šeit! 

 
 

5. oktobrī Jūrmalā norisinājās Latvijas Republikas airēšanas čempionāts garajā distancē, kas bija sezonas noslēguma sacensības. Uz starta līnijas stājās divi LU studenti un Duālās karejras sportisti – Laura Pohevica, kura 3,5 kilometru distancē ieguva 3. vietu, un Patriks Strazds, kas ieguva sudraba medaļu. 

Vairāk uzzini LU Sporta centra mājaslapā! 

 
 

Svētdien, 6. oktobrī, basketbola komanda “Latvijas Universitāte” aizvadīja savu jau trešo LAT-EST līgas spēli izbraukumā pret “Kalev Cramo”, vienu no stiprākajām Igaunijas komandām. Lai gan abas komandas spēlēja līdzīgu spēli, spēles nobeigumā mājnieki izrādījās pārāki. Basketbola komanda “Latvijas Universitāte” piekāpās ar rezultātu 76:81. 

Vairāk par spēles gaitu uzzini rakstā!  

­­­


 

LU Sporta centrs piedāvā dažādādus veidus, kā iesaistīties Latvijas Universitātes sporta dzīvē! Par svarīgākajām norisēm un aktualitātēm var uzzināt LU Sporta centra mājaslapā

Dalīties