22. septembrī “LU/FS Masters” stājās pretī “SK Leģions/Grobiņas SC”, lai aizvadītu 2024./2025. gada florbola 1. līgas pirmo spēli. Izbraukumā no Grobiņas “LU/FS Masters” uz Rīgu atveda uzvaru 5 pret 4.

Spēles rezultāts tika atklāts 16. minūtē, kad vārtus guva “LU/FS Masters” spēlētājs Kristers Leksis. Viņš arī bija vienīgais, kurš spēja gūt vārtus pirmajā trešdaļā. 

Otrais periods aizsākās neveikli, neuzmanības dēļ bumbiņa ieripoja savos vārtos, kas izlīdzināja spēles rezultātu līdz 1 pret 1. Pāris minūtes vēlāk Lauris Nazarovs izcēlās ar pārliecinošu vārtu guvumu un izrāva komandu vadībā. Spēles 33. minūtē vārtus vairākumā spēja gūt mājinieki, atspēlējot rezultātu otrā perioda beigās. 

Pēc nelielās 10 minūšu pauzes veiksme bija "SK Leģions/Grobiņas SC” komandas pusē, kad desmit minūšu laikā tika gūti divi vārti. Līdz spēles 55. minūtei Grobiņas komanda atradās vadībā ar rezultātu 2 pret 4, taču trešos vārtus universitātes komandai guva Kārlis Spilbergs (Renārs Kovaļovs). Nieka 20 sekundes vēlāk Kristaps Tīsiņš izrādījās precīzs un izlīdzināja rezultātu līdz 4:4. Spēles noslēgumā ar vēl vieniem precīziem vārtiem izcēlās K. Spilbergs, kas ļāva spēli noslēgt ar rezultātu 5 pret 4. "Latvijas Universitāte/FS Masters" pirmajā sezonas spēlē izcīnīja uzvaru un mājās devās ar trīs punktiem. 

Rezultatīvākais spēlētājs bija divu vārtu autors Kārlis Spilbergs. Pa vienam vārtu guvumam Laurim Nazarovam, Kristeram Tīsiņam un Kristeram Leksim, bet vienu rezultatīvu piespēli raidīja Renārs Kovaļovs. 

Nākamo spēli florbola komanda aizvadīs 29. septembrī, kad dosies izbraukumā pret „FBK Baloži“ komandu. 

Lepojamies! 

 

Share