Foto: Toms Grīnbergs, LU Komunikācijas departaments

Jau otro gadu pēc kārtas, 12. septembrī, Latvijas Universitātes (LU) Zinātņu mājā norisināsies studentu gaidītais pasākums "Studentu diena 2024”. Ikvienam apmeklētājam būs iespēja uzzināt par LU sniegtajām iespējām ārpus studiju procesa un darba iespējām pēc Universitātes absolvēšanas, kā arī pavadīt labi laiku, piedaloties dažādās viktorīnās un apmeklējot LU mūzikas grupu koncertus. 

12. septembrī, no plkst. 10.00 līdz 16.00, LU Zinātņu mājas 103., 104., un 105. auditorijā, ikvienam LU studentam būs iespēja apmeklēt dažādus LU struktūrvienību (Sporta centrs, Kultūras centrs, Studentu padome, Karjeras centrs, Biznesa inkubators, LU vēstneši, Mobilitātes nodaļa, LU bibliotēka, LU Muzejs, Radio Naba) stendus. Varēs uzzināt piedāvājumu, uzdot sev interesējošus jautājumus un piedalīties dažādās aktivitātēs.  

Turpat LU Zinātņu mājas 1. stāva, 106. auditorijā, pasniedzēji, studenti un dažādi eksperti dalīsies vērtīgos ieteikumos, kas noderēs, uzsākot studijas LU. Stāvu augstāk, 208. auditorijā, būs iespēja iegūt zināšanas par to, kas ir LUIS un E-studijas un kā tās lieto.  

Auditorijā “Alfa” studentiem būs iespēja apmeklēt vairāku LU struktūrvienību prezentācijas par viņu piedāvājumiem, uzzināt, kas ir mentoringa programma, kā arī piedalīties dažādās viktorīnās un izlozēs. Ikvienu apmeklētāju priecēs LU koru un jauno mūzikas grupu uzstāšanās, kā “Dziļi vienalga” un “Ekosistēma".  

Aicinām arī katru intresentu piedalīties orientēšanās sacensībās pa LU Zinātņu māju, lai labāk iepazītu studiju vidi, iepazītu jaunus cilvēkus, kā arī izcīnītu čempiona titulu.  

Tāpat arī visas dienas garumā 1., 2., 3. un 4. stāva studenti ir aicināti apmeklēt vairāk kā 50 uzņēmumu stendus un uzzināt par savām karjeras iespējām pēc studijām.   

Aicināts ir arī ikviens ārvalstu students. Prezentācijas angļu valodā norisināsies 501. auditorijā. Eksperti dalīsies ar zināšanām ar valsts stipendijas saņemšanu, tāpat arī dažādi LU departamenti centri prezentēs savu piedāvājuma klāstu  

Savukārt, LU Dabas mājā, no plkst. 10.00 līdz plkst. 13.00, un attālināti, Teams platformā, no plkst.14.00 līdz plkst. 17.00 norisināsies “LU Karjeras izaugsmes diena 2024” LU pasniedzējiem un darbiniekiem.

Share