Foto: Toms Grīnbergs, LU Komunikācijas departaments

Jūlijs Latvijas Universitātē (LU) ieskan ne tikai ar uzņemšanas sākumu maģistra līmeņa studijās, bet arī ar Universitātes izlaidumu vairāk kā 300 studentiem no divām LU fakultātēm! Universitātes saime sveic ikvienu no absolventiem un novēl neapstāties pie sasniegtā!

Šis ir īpašs brīdis, kas iezīmē jaunas dzīves posma sākumu, piepildītu ar iespējām un izaicinājumiem. Jūs esat ieguldījuši milzīgu darbu un pūles, lai nonāktu līdz šim brīdim, un Universitāte ir lepna par jūsu panākumiem. Lai kur jūs dotos un kādus mērķus jūs izvirzītu, atcerieties, ka Universitāte nu ir kļuvusi par jūsu Alma Mater! 

Humanitāro zinātņu ekspertu saimi šogad papildinās 182 jaunie speciālisti 

Humanitāro zinātņu fakultātes izlaidums notiks 1. jūlijā plkst. 10.00 LU Lielajā aulā.  

Savu svinīgo mirkli sagaidīs un humanitāro zinātņu bakalaura grādu iegūs 135 jaunie speciālisti, humanitāro zinātņu maģistru grādu – 38, bet profesionālo maģistra grādu un tulkotāja kvalifikāciju – 9 jaunie speciālisti.    

Bakalaura grādu ar izcilību šogad saņems septiņi absolventi, maģistra  grādu ar izcilību – 11, bet profesionālo maģistra grādu un tulkotāja kvalifikāciju ar izcilību saņems četri absolventi.   

LU rektora atzinības rakstus par veiksmīgu zinātnisko darbu kopumā saņems 54 studenti –  37 bakalaura programmu absolventi, 15 maģistra programmu absolventi un divi  profesionālās maģistra studiju programmas absolventi. 

Šogad LU absolvē 135 topošie juristi 

Juridiskās fakultātes izlaidums norisināsies 2. jūlijā plkst. 13.00, kas arī noslēgs vasaras pirmās puses izlaidumu maratonu! 

Sociālo zinātņu bakalaura grādu tiesību zinātnē iegūs 135 LU JF absolventi, no tiem – studijas beidzis un diplomu ar izcilību saņems viens absolvents. 

Studiju gada noslēgumā tradicionāli notiek gandrīz 30 izlaidumi, diplomus saņem vairāki tūkstoši jauno speciālistu. Universitāte sirsnīgi sveic visus absolventus, aicina neapstāties pie šī sasnieguma un turpināt studijas LU jau nākamajā studiju līmenī – maģistrantūrā vai doktorantūrā!   

Plašāka informācija par izlaidumiem (pa studiju programmām) pieejama LU portāla notikumu kalendārā. 

Sapņo drosmīgi un turpini studijas maģistrantūrā vai doktorantūrā! 

Share

Related Content

Jūnija izskaņā – vairāk nekā  800 LU absolventu
25.06.2024

Jūnija izskaņā – vairāk nekā 800 LU absolventu

Vienā nedēļā 1094 jaunie speciālisti – LU sveic absolventus
17.06.2024

Vienā nedēļā 1094 jaunie speciālisti – LU sveic absolventus

Sācies izlaidumu laiks – sveicam uzturzinātnes speciālistus!
14.06.2024

Sācies izlaidumu laiks – sveicam uzturzinātnes speciālistus!