Foto: Toms Grīnbergs, LU Komunikācijas departaments

Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrība (LIZDA) aicina Latvijas augstskolu un koledžu studentus iesniegt studiju noslēgumu darbus (kvalifikācijas/ bakalaura/ maģistra/ doktora) ikgadējā konkursā “Atspēriens”. Labāko darbu autoriem paredzētas naudas balvas.

Šī gada “Astpēriena” konkursā uzvarēja un naudas balvu ieguva LU studente Maija Kulinska ar maģistra darbu "Pirmsskolas pedagogu labbūtības faktori un to veicināšana”. 

Konkursā var iesniegt augstskolās veidotus darbus, kas skar LIZDA darbības aktuālus tematus, tādejādi veicinot jauniešu līdzdalību izglītības sistēmas pilnveidē, arodbiedrības darbības popularizēšanā un tās kvalitātes pilnveidē. 

Labākajiem iesniegtajiem darbiem paradzēta naudas balva. Vienas balvas apmērs ir 250 EUR par kvalifikācijas darbu, 350 EUR par bakalaura darbu, 450 EUR par maģistra darbu, 550 EUR par doktora darbu. 

Darbi iesniedzami līdz 2024. gada 1. augustam. Lai pieteiktos, nepieciešams sūtīt darbu uz e-pastu: atsperiens@lizda.lv, norādot dalībnieka vārdu, uzvārdu, e-pastu, tālruņa numuru, izglītības iestādes nosaukumu un iesniegtā darba nosaukumu. 

Konkursa “Atspēriens” nolikums un plašāka informācija: https://www.lizda.lv/current_events/izsludinam-ikgadejo-konkursu-atsperiens/ 

  

Share