Foto: Mobilitātes nodaļas personīgais foto arhīvs.

Šī gada oktobra pirmajā pusē noritēja “Erasmus dienas 2023”, kuras laikā Latvijas Universitātes (LU) Mobilitātes nodaļa (MN) rīkoja fotokonkursu “Kultūršoks. Es Ārzemēs”. Konkursā, kurā piedalījās vairāk kā 20 dalībnieku no dažādām valstīm, visvairāk atzinības saņēma apmaiņas studentes Linda no Augsburgas Universitātes, Vācijā.

Vairāk kā 20 iesūtīto bilžu konkurencē tika izvēlētas 3 bildes, kuras saņēmušas visvairāk atzinības. Iesūtītās bildes pārstāvēja gan iebraucošo apmaiņas studentu, gan LU izbraucošo apmaiņas studentu pieredzes attiecīgi ārzemēs un Latvijā.  

Student, vēlies piedalīties līdzīgos pasākumus ar savu ārvalstu pieredzi? LU MN aicina ikvienu interesentu pieteikties mobilitātes iespējām LU partneraugstskolās.   

LU studentiem ir iespēja doties apmaiņas studijās un prakses mobilitātēs uz vairāk kā 50 valstīm. Tāpat LU studentiem tiek piedāvātas no 5 līdz 30 dienu īstermiņa mobilitātes un prakses iespējas, lai šādu iespēju varētu izmantot plašāks studentu loks.  

Vairāk informācijas par mobilitātes iespējām ir atrodama LU mājaslapā: https://www.lu.lv/sadarbiba/starptautiska-sadarbiba/erasmus-plus/  

Share